Лайм

Дорофєєва відповіла, кому залишився їхній спільний з Дантесом будинок під Києвом

Співачка розповіла, що зараз з маєтком

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес жили у заміському будинку, розташованому у селищі Крюківщина Київської області, який облюбували багато зірок. В елітному мікрорайоні свої сімейні гнізда облаштували Олена Шоптенко, Анастасія Приходько та Monatik. Співачка розповіла, кому після розлучення залишився особняк, який вони придбали в шлюбі.

Відомо, що у квітні цього року Володимир хотів залишити будинок своїй колишній дружині, але від цієї пропозиції Надя відмовилася. Нещодавно з'явилася інформація, що Дорофєєва виписалася з їхнього спільного дому з Дантесом. В ефірі "Нашого радіо" співачка підтвердила ці чутки, а також поділилася, що вони з "ексом" вже продали житло.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, Дорофєєва та Дантес переїхали у стильний особняк у передмісті Києва у 2020 році після кількох років життя в орендованій квартирі. Пара жила по сусідству й тісно дружила з Дмитром Монатіком та його родиною, доки ті не перебралися до столиці. Артисти часто показували свій маєток у соціальних мережах та музичних кліпах.

Читайте також: Джамала придбала ділянку поряд з будинками Наді Дорофєєвої та Monatik'а: відео.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Початок повномасштабної війни Надя зустріла у будинку, де з друзями ховалася під сходами. Наступного дня співачка виїхала з України, і повернувшись через кілька місяців до Києва, поділилася, які емоції тоді відчула.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

"Я покидала свій будинок з двома старими світшотами, спортивними штанами, курткою та кросівками, які ненавиджу. Як я тоді думала, на два тижні. Коли вперше зайшла до будинку, гладила стіни… як у кіно. Хвилювалася, сумувала, дякувала… за все, що тут було”, - розповідала Надя у жовтні 2022 року.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Нині Надя Дорофєєва живе в орендованій квартирі разом зі своїм другим чоловіком Мішею Кацуріним. Нещодавно співачка розповіла, як погодилася стати дружиною ресторатора.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації