Лайм

Стрілянина на виступі alyona alyona у Роттердамі: артистка прокоментувала інцидент

Організатори не зупиняли захід і виконавці продовжили співати

Під час виступу української реперки alyona alyona (Альона Савраненко) у Роттердамі сталася стрілянина. Інцидент відбувся на одному з найбільших нідерландських фестивалів Rotterdam Unlimited, і про його наслідки виконавиця згодом розповіла у соціальних мережах.

У Instagram-stories виконавиця зазначила, що присутні почали залишати локацію прямо під час виступу. Лише за якийсь час стало відомо, у чому саме причина. Виявилося, що неподалік місця виступу хтось двічі відкрив вогонь.

Читайте також: alyona alyona розкрила особу свого коханого: з ким зустрічається реперка.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"‎На передостанній пісні, 5 частина людей, десь далеко в кінці, де вони стояли, почала кудись бігти. Я подумала, можливо, артист на іншій сцені виступає і вони побігли на свого улюбленого виконавця, бігли не швидко. Мені написав мій підписник, про те, що вони з сестрою йшли на мій концерт, почули стрілянину, почав бігти народ і вони зупинились і сховались за рогом, коли прийшли, концерт вже закінчився", – сказала alyona alyona у своєму блозі.

Також реперка уточнила, що час першої стрілянини ніхто не постраждав, а протягом другої поранили трьох людей. Поліція Роттердама стріляла у відповідь. Що саме стало причиною стрілянини на масштабному заході у Роттердамі, наразі залишається невідомим.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Наостанок артистка зауважила, що триматиме своїх підписників в курсі і повідомить, якщо будуть озвучені нові деталі стосовно ситуації, що сталася. "Будуть якісь подробиці, я вам розповім. Тому що ніхто не кричав, не пищав і ніхто не зупиняв фестиваль. Після мене вийшли наступні артисти", - сказала вона.

Нагадаємо, alyona alyona - українська реп-співачка та авторка пісень. 2019 року випустила дебютний альбом "Пушка" і мініальбом "В хаті МА". Стала популярною після випуску перший відеокліпу "Рибки" у жовтні 2018 році. 12 листопада вийшов відеокліп на другу пісню "Голови", який за місяць зібрав мільйон переглядів на YouTube.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування