Лайм

Наш Марсель: Тімур Мірошниченко з дружиною вперше показали обличчя усиновленого хлопчика

Пара познайомила із названим сином

Тімур та Інна Мірошниченко стали батьками-усиновлювачами для хлопчика з Житомира. Подружжя довго не показували обличчя свого названого сина, а після того, як малюк опинився вдома, познайомили публіку з "народженою серцем" дитиною. Сім'я у новому складі прикрасила digital-обкладинку та сторінки нового номера журналу Viva!

В інтерв'ю виданню пара розкрила ім'я сина, а також розповіла, як їхні біологічні діти відреагували на появу в сім'ї нового братика. Хлопчика звуть Марсель, і він підходить за віком 5-річній Мії та 3-річному Марку.

Читайте також: Значне відставання у розвитку: Мірошниченко з дружиною розповіли про діагнози названого сина.

Фото: Viva!

"Був тривалий процес підготовки. Десь з березня 2022 року ми серйозно потроху про це почали говорити з дітьми. Розповідали, що є багато діток, у яких з тих чи інших причин немає батьків, бабусь, дідусів, вони живуть в спеціальних закладах. Діти ставили багато запитань, традиційних для їхнього віку, ми все пояснювали. Пригадую епізод, який дуже мене розчулив – коли Мія до мене підходить і каже: "Тато, у мене ж дві піжамки, а мені дві не потрібні. Давай віддамо діткам, у кого немає піжамки". Після цих слів я ледь не розридався", - поділився Тімур.

Фото: Viva!

За словами телеведучого, Мія та Марк давно чекали на появу братика або сестрички, і щоразу, коли батьки приїжджали після побачення з Марселем, думали, що вони приїдуть усі разом. Одного разу діти навіть посварилися між собою, вирішуючи, з ким спатиме їхній новий братик.

Мірошниченко розповів, що Марк спочатку ревнував, адже звик бути єдиним хлопчиком, а тут з'явився Марсель. Але потім звик і зрозумів, що йому нічого не загрожує.

Фото: Viva!

"А Мія – природжена старша сестра: навколо Марсіка в’ється, в усьому допомагає, годує його, безперестану обіймає і цьомає. Якщо в перші дні він ще пручався, то зараз зрозумів, що це той, хто його дуже любить", - зізнався шоумен.

Щодо адаптації самого хлопчика, то, за словами Тімура, у перші дні він не давав себе заколисувати, бо не звик до такого в дитбудинку. Крім цього, Марсель їсть безперестану.

"Це реакція на стрес, - пояснив ведучий. - Наприклад, він поїв з дітьми, потім Інна собі щось окремо підігріває, він підходить і з нею знову хоче їсти. Не пропускає жодного прийому їжі. Але помалу з часом заспокоюється і прилаштовується до свого нового життя".

Читайте також: Дитбудинки заповнені сиротами: Тімур Мірошниченко поскаржився на труднощі в усиновленні дитини.

Фото: Viva!

"А ще він взагалі не вміє грати в іграшки, - додав Мірошниченко. - Єдине, у що можемо пограти з ним, це м’ячик. У Мії з Марком усі кімнати завалені іграшками, але йому вони не цікаві, бо немає цього досвіду. У дитбудинку багато іграшок, але вони просто лежать в ігровій кімнаті – дітей не вчать, як з ними гратися. І діти там не бувають. Підозрюю, її відкривають тільки тоді, коли приїжджають комісії або потенційні батьки. Коли ми зайшли туди з Марселем, по ньому було видно, що він уперше в цій кімнаті".

Фото: Viva!

Фото: Viva!

Фото: Viva!

Фото: Viva!

Раніше Тімур Мірошниченко розповів, коли з дружиною вирішили усиновити дитину.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття