Лайм

Просить триматися і вірити: Маша Єфросиніна розповіла про спілкування з чоловіком у ЗСУ

Зірка поділилася особистим

Чоловік Маші Єфросиніної служить у ЗСУ, і час від часу ведуча розповідає шанувальникам, як будує із ним стосунки на відстані. Так, цього разу знаменитість поділилася історією про те, як Тимур Хромаєв підтримує її та просить не втрачати віру у краще майбутнє.

Детальніше про це Єфросиніна написала у Instagram-stories. Вона зазначила, що пішла прогулятися містом у День Києва, проте передумала через велику кількість людей та власні душевні переживання.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Чесно пішла гуляти містом, але, виявилося, що всі абсолютно чесно зробили те саме. Відчуття, що зараз одночасно по вулицях Києва ходить кілька мільйонів людей. Тому вирішила послати себе в баню", - зазначила зірка.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

У наступних stories ведуча зізналася, що справа навіть не у великій кількості людей, а у її психіці та стані. Вона додала, що важко переживає розлуку з коханим, а також показала скриншот, зроблений під час їхньої відеорозмови.

"А, може, справа і не в мільйонах людей, які їдять морозиво та валяються на київській траві... А в моїй психіці, бо кілька діб шаленої ейфорії від святкувань і привітань глушили мій сум за цим чоловіком... А сьогодні, ще й після такої жахливої ночі, мене накрило. Зазвичай я могла пожалітися йому на все! Але тепері це ніяк, бо він просить триматися й вірити, що попереду ще краще майбутнє", - написала Марія.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Читайте на тему: Маша Єфросиніна зізналася, що забула про важливу річницю з чоловіком у ЗСУ.

Окрім того, Єфросиніна відповіла на повідомлення підписниці та зазначила, що пишається своїм чоловіком і вірить у те, що все точно буде добре.

"На днях бачила вашого чоловіка у своєму місті. Від нього віє надійністю та впевненістю. Гордість розбирає за таких чоловіків. Маша, ви дружина справжнього героя сучасності. Завдяки таким як він ми скоро переможемо і сім'ї знов об'єднаються", - написала одна із підписниць. - "Дякую дуже. Я теж ним пишаюся і вірю, що все буде добре. Бо він за 20 років ні разу не збрехав мені", - відповіла їй знаменитість.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Нагадаємо, Тимур Хромаєв, захищає нашу країну від російських окупантів з перших місяців повномасштабного вторгнення. У червні минулого року він вступив до добровольчого загону, який прикріплений до ЗСУ.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв одружилися у 2003 році. До вторгнення обранець зірки займався бізнесом, контролював інвестиційну компанію "Арта". З 30 січня 2015 року по 23 лютого 2021 року був Головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Разом пара виховує двох дітей - дочку Нану та сина Олександра.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Моя безмежна любов: піарниця Сергія Танчинця підтвердила стосунки з музикантом

Сергій Танчинець зустрічається зі своєю піарницею Юліаною Корецькою - дівчина підтвердила стосунки з відомим виконавцем - фото