Лайм

Олена Зеленська у кедах і штанах кольору хакі зустрілася з подружжями українських дипломатів: фото

Перша леді обрала стильний кежуал-образ

У Закарпатській області відбулася щорічна Конференція послів України під гаслом "Перемога понад усе!", на якій виступили Володимир Зеленський та його дружина Олена Зеленська. Також під час заходу перша леді зустрілася із подружжями українських дипломатів, щоб обговорити, як кожна й кожен можуть долучитися до культурних і гуманітарних проектів для добробуту українців.

Читайте також: Олена Зеленська у м'ятному костюмі розповіла про стан укриттів в українських школах.

"Цьогорічна Конференція послів України зібрала 28 подружжів наших дипломатів з усього світу. Вони мають свою унікальну організацію – Асоціацію "Подружжя українських дипломатів" та втілюють гуманітарні й культурні проекти", - поділилася дружина президента на сторінці в Instagram.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Як розповіла Зеленська, подружжя дипломатів відвідали в Ужгороді волонтерський хаб "Совине гніздо", який з початку війни допоміг 40 тисячам переселенців, а також "Ужгородський міський пологовий будинок", де мами-ВПО народили вже 524 дитини. А разом із першою леді вони познайомилися з дитячим центром "Ковчег миру", де мешкають дорослі та діти, евакуйовані з Маріуполя.

"Знайомство з людьми, які допомагають і рятують, надихає як ніщо інше. Адже діяльність центру базується на духовних принципах: виховання поваги та сприяння розвитку здорових цінностей у повсякденному житті", - зазначила Олена Зеленська.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

На окремій зустрічі учасники Асоціації "Подружжя українських дипломатів" розповіли дружині президента про свої гуманітарні проекти - втілені та заплановані. За словами першої леді, вони справили враження, і вона запропонувала на наступній Конференції послів представити їх в основній частині.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Подружжя українських дипломатів стають окремою дієвою силою – так само, як роблять це перші леді світу, учасниці Саміту перших леді та джентльменів. Так само, як це роблять усі українці. Бо кожен із нас здатен на найважливіше – врятувати й покращити людське життя", - наголосила Олена Зеленська.

Читайте також: Перші леді і джентльмени: Олена Зеленська показала, з ким світові лідери приїхали на саміт НАТО.

Для зустрічі з подружжями українських дипломатів перша леді обрала стильний кежуал-наряд: широкі штани кольору хакі, молочну блузу та чорні кеди на середній платформі. Образ доповнив ремінь у тон верху та акуратні сережки.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Минулого місяця Олена Зеленська відвідала Вінницю. Перша леді поклала білі троянди до меморіалу жертвам російського обстрілу та перевірила роботу сучасного реабілітаційного центру, де відновлюються після поранень наші захисники.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші