Лайм

18 років шлюбу і троє дітей: Джастін Трюдо оголосив про розлучення з дружиною

Пара і раніше говорила про проблеми у шлюбі

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо та його дружина Софі Грегуар Трюдо вирішили розлучитися. Обидва розмістили у соціальних мережах відповідну заяву.

"Ми з Софі хотіли б поділитися тим фактом, що після багатьох змістовних і важких розмов ми вирішили розлучитися", - написав Трюдо в Instagram.

Читайте також: Борис Джонсон увосьме раз став батьком - дружина екс-прем'єра Британії показала малюка.

Фото: Getty Images

51-річний Трюдо та 48-річна Грегуар одружилися у травні 2005 року, у них троє дітей: 15-річний син Ксав'є, 9-річний Хадрієн та 14-річна дочка Елла-Грейс.

"Ми, як і раніше, залишаємося близькою родиною з глибокою любов'ю і повагою одне до одного, а також до всього, що ми побудували і продовжуватимемо будувати разом, — написали подружжя. — Заради благополуччя наших дітей ми просимо вас поважати наше та їхнє приватне життя".

Софі Грегуар - колишня телеведуча, яка посідала чільне місце першої леді Канади протягом усієї політичної кар'єри Трюдо. Вона стала самостійною громадською діячкою, займаючись питаннями психічного здоров'я та гендерної рівності. Тепер жінка не виконуватиме жодних офіційних обов'язків, а державний персонал не організовуватиме її особисті виступи та проекти.

Читайте також: Справжня красуня у 50 років: у мережі обговорюють зовнішність першої леді Південної Кореї.

Фото: https://www.instagram.com/sophiegregoiretrudeau/

"Софі та прем'єр-міністр зосереджені на вихованні своїх дітей у безпечному, люблячому та дружньому середовищі. Батьки постійно будуть присутні у житті своїх дітей, і канадці можуть розраховувати на те, що вони часто будуть бачити родину разом. Сім'я буде разом у відпустці починаючи з наступного тижня", - заявили в офісі Трюдо.

Джастін Трюдо та Софі Грегуар почали зустрічатися у 2003 році. Пара побралася у 2004 році і одружилася через рік на скромній церемонії в Монреалі. Пізніше подружжя час від часу відверто говорило про свої стосунки та проблеми шлюбу.

"Наш шлюб не ідеальний, і у нас були важкі злети та падіння, але Софі залишається моїм найкращим другом, моєю партнеркою, моєю любов'ю", - писав Трюдо у своїй автобіографії 2014 року.

Читайте також: Не тільки Дорофєєва і Кацурін: хто з зірок розлучився і знайшов нове кохання під час війни.

Софі Грегуар Трюдо із дітьми. Фото: https://www.instagram.com/sophiegregoiretrudeau/

Софі Грегуар Трюдо сказала в інтерв'ю у 2015 році, що "шлюб не буває легким".

"Я майже пишаюся тим фактом, що у нас були труднощі, тому що ми хочемо чесності, - заявила вона. - Ми хочемо ставати ближче як особистості протягом усього нашого життя, ми обидва мрійники, і ми хочемо бути разом так довго, як тільки зможемо".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків