Лайм

Немає дієвих ліків: сестра Селін Діон розповіла, як співачка бореться з рідкісною хворобою

Родина зірки вірить, що рішення буде знайдено

Селіон Діон має синдром м'язової скутості - рідкісний неврологічний розлад, який проявляється наростаючою скутістю м'язів та болючими спазмами у тілі. Знайти дієві ліки від цієї хвороби знаменита артистка досі не може, і навіть співпраця з найкращими медичними фахівцями-дослідниками поки не рятує ситуацію.

Про це у інтерв'ю Le Journal de Montreal розповіла сестра співачки Клодетт Діон. За її словами, Селін не відчуває покращення стану через відсутність потрібних препаратів. "Ми не можемо знайти жодних дієвих ліків, але продовжуємо вірити, що вони справді є", - сказала Клодетт.

Читайте на тему: Куди зникла акторка Екатерина Тишкевич, яка збиралася лікувати загадкову хворобу за кордоном.

Фото: instagram.com/celinedion

Поставлений діагноз змусив виконавицю скасувати світовий тур Courage. У той час сестра Селін вважає, що серія заходів могла б позитивно вплинути на стан співачки та посприяти її реабілітації. "Вона завжди робить більше, ніж потрібно. Вона завжди прагне бути кращою у тому, що робить. Але в один момент ваше тіло та серце намагаються вам щось сказати, і це дуже важливо почути", - зазначила Клодетт.

Інша сестра знаменитості, Лінда, переїхала у дім своєї зіркової родички, щоб допомагати та доглядати за нею у разі необхідності. "Коли я телефоную їй і вона зайнята, тоді я говорю із сестрою Ліндою, яка живе із нею. Та каже мені, що Селін багато працює. Вона продовжує пошуки ліків та прислухається до провідних дослідників, що спеціалізуються у галузі цієї рідкісної хвороби", - розповідає Клодетт. Родина співачки вірить, що дієві ліки все-таки будуть знайдені і стан артистки покращиться.

Фото: instagram.com/celinedion

"Мені дуже прикро, що я вас розчаровую. Я справді багато працюю, щоб відновити сили, але гастролі можуть бути для мене важкими, навіть коли ти на всі 100. Це не чесно по відношенню до вас - продовжувати відкладати. Тому краще мені скасувати все зараз і задуматися про повернення лише тоді, коли я знову буду готова вийти на сцену, - коментувала ситуацію та відміну туру Діон у своєму блозі в Instagram. - Я хочу, щоб всі знали: я не здаюся. Я вже не можу дочекатися моменту, щоб побачити вас знову".

Нагадаємо, про проблеми зі здоров'ям виконавиця розповіла у грудні минулого року. Через це їй довелося відкласти заплановані на той момент заходи у Лас-Вегасі.

Фото: Getty Images

Читайте також: Любов сім'ї - найкращі ліки: Мадонна подякувала дітям за підтримку після госпіталізації.

Для довідки: синдром скутості вражає нервову систему, особливо головний та спинний мозок. Як повідомляє CNN, захворювання може проявлятися крайньою ригідністю м'язів та спазмами у тулубі та кінцівках. Іноді спазми можуть генерувати достатню силу, щоб зламати кістку. Існуючі методи лікування можуть покращити самопочуття пацієнта, однак не повністю вилікувати цей стан.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024