Лайм

Onuka показала чарівні фото новонародженої доньки, названої на честь Ліни Костенко

Про появу другої дитини співачка повідомила на початку липня

Лідерка гурту Onuka Ната Жижченко нещодавно вдруге стала мамою, і після пологів замилувала мережу теплими сімейними фото. Артистка опублікувала знімки, на яких показала трирічного сина Сашка та півторамісячну доньку Ліну, яку вона назвала на честь відомої української поетеси Ліни Костенко.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці знаменитості в Instagram. На викладеній у мережі серії кадрів можна побачити маленьку Ліну, поруч з якою на більшості світлин позує Сашко. Схоже, хлопчик вже встиг полюбити сестричку і проводить поряд із нею чимало часу. "А я віддам тобі своє сердечко (с) або трохи Сіверщини", - йдеться у підписі до публікації.

Читайте також: Брати та сестри навіть не привітали з днем народження: ONUKA розповіла про родичів у Росії.

Фото: instagram.com/onukaofficial

Фото: instagram.com/onukaofficial

Нагадаємо, Жижченко у шлюбі з українським продюсером і фрагментом проекту з The Maneken Євгеном Філатовим. Навесні 2020 року співачка оголосила про народження сина Олександра. На той момент подробиці своєї вагітності вона афішувати не стала. Пізніше, уже ставши матір'ю, Наталія зізнавалася, що ніколи не мріяла про дітей та вважала себе чайлдфрі.

Фото: instagram.com/onukaofficial

"Я сказала всім, що я чайлдфрі, навіть батькам. Але у Бога на все свої плани, і як тільки я це сказала - просто такий подарунок долі, - говорила Onuka у 2020-му. - Мені ніколи не хотілося бути матусею, розчинитися в материнстві. Я не відчувала абсолютно прагнення до цього, і можу сказати, що навіть зараз просто підлаштовуюся до цієї ситуації, вчуся бути іншою людиною".

Фото: instagram.com/onukaofficial

Про народження доньки Ліни зірка повідомила 1 липня цього року. Пізніше вона продемонструвала підписникам зворушливе знайомство сина із меншою сестричкою.

Фото: instagram.com/onukaofficial

Читайте на тему: Жити. Всупереч: ONUKA зворушила теплими світлинами з дідусевого будинку в Чернігові.

ONUKA - українська музикантка, мультиінструменталістка, авторка пісень, фронтвумен гурту "ONUKA", колишня учасниця гуртів "Tomato Jaws" та "KOOQLA". Назва проекту "ONUKA" (тобто "онука") - це данина поваги до видатного українського майстра музичних інструментів Олександра Шльончика, дідуся солістки ансамблю Наталії Жижченко. За словами Нати: "Він зробив мою першу сопілку, навчив грати, сформував у мене розуміння Батьківщини".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня

Воював з початку повномасштабного: Сергій Танчинець повідомив про загибель на фронті брата

На війні загинув Дмитро Чендей - брат фронтмена гурту "Без обмежень" Сергія Танчинця