Лайм

Змінилася до невпізнаваності: Лілія Ребрик показала себе 19-річну з природним кольором волосся

Пізніше знаменитість віддала перевагу блонду

Акторка та ведуча Лілія Ребрик, яка нещодавно похвалилася жіночною фігурою у купальнику, цього разу поділилася архівним фото. Вона опублікувала кадр, на якому постала 19-річною, і у тій юній дівчині важко впізнати Лілію, адже у той період вона мала зовсім інший вигляд.

Оприлюднити давній знімок в Instagram знаменитість вирішила, коли спілкувалася зі своїми підписниками. Зокрема, хтось із користувачів мережі поцікавився, який у ведучої природній колір волосся. У відповідь вона виклала фотографію, на якій показала себе у молодості.

Читайте також: Вдома: Лілія Ребрик показала своїх батьків на родинному фото.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Так, можна побачити, що дівчина позує із довгим каштаном волоссям. І в цілому її образ мало чим схожий на той, який є зараз. Як відомо, нині Ребрик - блондинка і має коротшу об'ємну стрижку.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Нагадаємо, Ребрик 42 роки. Вона у шлюбі з танцюрисом Андрієм Диким, з яким одружилася у 2011 році. У 2012 році у пари народилася донька Діана, а в 2018-му - донька Поліна.

До акторської та кар'єри ведучої Лілія займалася художньою гімнастикою та навіть отримала звання Майстриня спорту. Окрім того, у юності Лілія закінчила музичну школу за класом фортепіано.

Читайте на тему: Колишніх гімнасток не буває: 41-річна Лілія Ребрик вразила гнучкістю та граціозністю.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

У 2006 році стала ведучою "Прогнозу погоди" на каналі СТБ. З 2008 по 2016 роки була ведучою проекту "Танцюють всі". У січні 2009 року зірка на цьому ж телеканалі вела шоу "Неймовірні історії кохання". У 2011 брала участь у "Танцях з зірками", де танцювала у парі з Андрієм Диким. Саме після закінчення проекту у них зв'язалися романтичні стосунки.

З 2017 по 2022 рік була ведучою програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна". Наразі перейшла працювати на канал "Дім", де веде програму "Ранок вдома".

У соцмережах зірка часто публікує теплі сімейні фото, ділиться своїми секретами краси та молодості, а також час від часу зіштовхується з критикою з боку користувачів мережі. Наприклад за нещодавній відпочинок на морі з дітьми.

Лілія Ребрик з дітьмиФото: instagram.com/liliia.rebrik

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil