Лайм

Остапчук дорікнув Дантесу, Єфросиніній та іншим зіркам, який засудили його слова про жінок

Шоумен "подякував" за інтерес до своєї персони

Володимир Остапчук, який оскандалився заявою про волосся на жіночому тілі, звернувся до своїх зіркових колег. Володимир Дантес, Маша Єфросиніна та Олексій Дурнєв засудили слова ведучого про те, що "жінка не може бути "10 з 10", якщо вона не голиться", і останній не став зволікати із відповіддю на закиди у свою сторону.

Зокрема, в Instagram Остапчук опублікував пост, у якому "розніс" артистів-колег за критику. "Шановні "колеги", як же я обожнюю обговорювати з вами серйозні проблеми. Поговоримо про ваші? Бо зловтішатися й на цьому підвищувати свій рейтинг за рахунок мене ви вмієте, але про себе так часто забуваєте, на жаль. Так не можна, ви в себе одні, тому говоріть більше про себе, а не інших", - йдеться в пості.

Читайте також: Маша Єфросиніна жорстко відповіла Остапчуку, Буше і Позитиву, які оцінюють жінок по голеним ногам.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Ведучий звернувся до Дантеса та нагадав йому історію про "травму дитинства через неголені ноги вчительки". "Чуєш мене, чуєш, а що була за історія півроку тому про "У мене дитяча травма від неголених ніг вчительки" та "Волосся під пахвами - це неприколько, це смердить"? Слово "перевзуватися" вам про щось говорить?.

Нагадаємо, Дантес прокоментував скандал виконанням пісні. Він записав відео зі словами: "Ей, мала, не голи ноги, ей, мала, ми таких хлопців вертіли на х**. Ей, мала, ти ідеальна, як квітонька ти, ей, мала, скажу тобі чесно – ти 10 з 10".

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Наступною у черзі "дісталося" Єфросиніній. Їй Володимир пригадав слова про те, що "чоловік має заробляти більше жінки": "Доросла дівчинко, а чи не ви казали, що чоловік обов’язково МАЄ більше заробляти? Чи хлопці не подивляться шоу й не почнуть комплексувати через те, що якщо мало заробляють, то їх жінка буде цьому докоряти й обговорювати? (як у вашому випадку - на всю країну). Ніхто ж нікому нічого не зобов’язаний? Чи вам можна пару порад роздати?"

Марія засудила висловлювання Остапчука про жінок у дописі, де написала: "Для себе, дівчата, кожна з нас і є "10 з 10". І була б завжди, якби не вилупки, які все наше життя вважають за потрібне вказувати, як ми маємо виглядати, щоб заслужити їхнє схвалення та зацікавленість".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Читайте на тему: 4 місяці лежала в лікарні: співачка Марина Круть показала чесні фото наслідків важкої травми.

Не забув шоумен згадати і ведучого Олексія Дурнєва, який теж не лишився осторонь скандалу. Йому Остапчук пригадав оціночні судження про дівчат, а також не завжди приємні вислови у їх сторону. "Льош, а що по твоїх оцінках дівчат, як "Тупа п*зда"? До повномасштабної ти у своєму шоу кожну другу нашу дівчину так називав, а зараз, до речі, для чогось тягнеш в інфопростір росіян. Навіщо будувати на них контент? Щоб ми ніколи про них не забули? І чи «Бісять дівчата, які дивляться всі мої програми й не дають" - це не об’єктивізація жінки?".

Нагадаємо, Дурнєв у відповідь на скандальні слова Остапчука про неголених жінок заявив, що "повністю поголена дівчина не може бути для нього "10 з 10".

Фото: instagram.com/aleksey_durnev

Наостанок, Володимир з іронією написав, що "йому приємно, що його особиста думка виявилася настільки важливою для колег": "Ви всі 10 з 10 у своєму вмінні засирати інших і не звертати увагу на себе. Такі всі святі - аж страшно. Але мені дуже приємно, що моя особиста думка й мої особисті вподобання настільки важливі для кожного з вас".

Читайте на theLime: Не хотіла мене бачити: Надія Матвєєва розповіла, як мама не прийняла її молодшого коханого.

Скандал розгорівся після того, як Остапчук разом із гостями свого шоу "Мекнув-питайте", що виходить на YouTube, сказали, що "жінка не може бути 10 з 10, якщо у неї на тілі є волосся". Такої ж думки Богдан Буше та співак Позитив, які були запрошеними зірками скандального випуску.

  • Слова представників шоу-бізнесу викликали хвилю обурення та навіть призвели до виникнення флешмобу "10 із 10", який набирає обертів у соцмережах.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації