Лайм

Йдуть суди: Даша Квіткова підтвердила, що ділить майно з Нікітою Добриніним

Нерухомість колишні закохані придбали після весілля

Після офіційного розлучення Даша Квіткова та Нікіта Добринін ділять спільне майно. Це підтвердила у соцмережах екс-обраниця ведучого, коли відповідала на питання своїх підписників.

Так, у Instagram-stories Квіткова розповіла, що наразі ідуть суди та поділ майна. Також вона додала, що вони з колишнім планують продавати дім під Києвом.

Читайте також: Як розквітла: після розлучення з Добриніним Квіткова вразила мережу сміливими фото.

Фото: instagram.com

Фото: instagram.com

Нагадаємо, пара купила нерухомість у 2020 році після весілля. Тоді деякий час вони тримали інтригу, але згодом розсекретили подробиці і показали перші фото приватного будинку.

"Так, друзі, ми купили будинок. До останнього тримали інтригу. Дуже хотілося, щоб оформлення всіх документів пройшло вдало і це тепер одне з найважливіших подій в нашому житті. Друзі, це просто щось нереальне. Коли заходиш в будинок і уявляєш, як все буде облаштовано. Тут спальна кімната, а тут вітальня і кабінет. А як представлю, що після роботи, під'їжджаю до двору, і мене зустрічає кохана ... повірте, нймовірно. Ви вже здогадалися, що вибір на одноповерховому будинку, навіть не розглядалося. Адже ми дуже любимо всіх наших рідних і близьких. І всіх будемо раді бачити в новому будинку", - казав кілька років тому Нікіта.

"Говорити, що нас переповнюють емоції- це просто мовчати. Тому діліться своїм досвідом і хорошим, і не дуже? Він нам зараз дуже потрібен", - також зазначав він.

Читайте також: Не приписуйте мені романи: Квіткова висловилася про стосунки після розлучення з Добриніним.

Квіткова та Добринін на тлі власного будинкуФото: instagram.com

Окрім того, відомо, що у шлюбі пара також придбала квартиру у Києві. Після розставання Квіткова повідомляла, що нерухомість ще будується, але вона на неї не має ніяких видів: "Ця квартира ще будується і я на неї не претендую".

Фото: instagram.com

Після розриву стосунків із Добриніним, про яке Даша повідомила у січні цього року, вона перебралася до орендованої квартири у столиці. Дівчина показала подробиці переїзду, а також ділилася враженнями свого рішення. "Життя дуже цікава річ, вивозьте все з посмішкою", - наголошувала зірка соцмереж.

Блогерка не надто активно коментує деталі розставання із ведучим, проте раніше натякала, що саме могло призвести до розлучення.

"Я просто не хочу більше нічого вирішувати, я вже навирішувалася. Я не хочу бути у відносинах ведучим, я хочу бути веденою, тому що від першої ролі мене вже нудить. Я хочу, щоб мене взяли за руку і поставили за спину, бо перед спиною я вже була, дякую. Я хочу довіряти рішенням чоловіка, хоча іноді буду обурюватися, бо як це за мене щось кажуть. Я не хочу бути ініціатором і тягти, то мої плечі вже втомилися. Я просто хочу розслабитися, насолоджуватися материнством, відносинами та роботою", - ділилася Квіткова.

Читайте на тему: Даша Квіткова і Нікіта Добринін разом відсвяткували день народження сина: фото.

Фото: instagram.com

У той же час колишня Нікіти наголошувала, що ніяк не перешкоджає спілкуванню Добриніна із їхнім сином Левом, і він бачиться із хлопчиком, коли хоче: "Ніяких граней. Батько бачить сина тоді, коли хоче. Щоб між нами не було, це дитини не стосується".

Добринін та Квіткова познайомилися на зйомках шоу "Холостяк" у 2019 році, де дівчина стала переможницею. Наступного року після завершення проекту закохані пішли під вінець. У липні 2021 року закохані стали батьками сина Лева.

Фото: instagram.com

Проте у січні 2023-го дівчина дала відверте інтерв'ю Маші Єфросиніній, у якому зізналася, що вирішила розійтися із своїм обранцем через "величезну кількість прихованих проблем та конфліктів у їхніх стосунках". Офіційно вони розлучилися лише у червні цього року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску