Лайм

Сандра Баллок та інші знаменитості, які трагічно втратили своїх коханих людей

Зірки, яким випало стати вдовами та вдівцями

На початку серпня не стало цивільного чоловіка Сандри Баллок Брайана Рендалла: 57-річний фотограф, з яким актриса виховувала трьох дітей, помер від рідкісної та невиліковної хвороби – бічного аміотрофічного склерозу (БАС).

За рік до смерті коханого Баллок поставила кар'єру на паузу, щоб бути поруч із ним. Поки що знаменитість не коментувала трагедію, але родина чоловіка попросила дати їм час, щоб пережити втрату.

Читайте також: Тіна Кароль зізналася у думках про суїцид після смерті чоловіка: що її вберегло.

Сандра Баллок та Браян Рендалл Фото: Getty Images

Сандра Баллок – не єдина зірка, яка стала вдовою. Раніше про втрату своїх коханих розповідали й інші знаменитості.

Селін Діон

У 1980-х Рене Анжеліл був менеджером талановитої канадської співачки, але незабаром між ними почалися романтичні стосунки. Вони заручилися у 1993 році, а через рік стали чоловіком і дружиною. У Діон та Анжеліла народився син Рене-Шарль у 2001 році та близнюки Едді та Нельсон у жовтні 2010 року. Чоловік помер у січні 2016-го після тривалої боротьби з раком горла.

"Він був моїм чоловіком, менеджером, батьком моїх дітей, моїм другом. Я завжди відчуватиму його підтримку. Найбільше мені не вистачає його запаху, його дотиків, його здатності мене розсмішити, розмов перед сном", - говорила Діон про покійного коханого.

Читайте також: Немає дієвих ліків: сестра Селін Діон розповіла, як співачка бореться з рідкісною хворобою.

Селін Діон та Рене Анжеліл Фото: Getty Images

Мішель Вільямс

Актриса Мішель Вільямс та Хіт Леджер почали зустрічатися після знайомства на зйомках фільму "Горбата гора". У 2005 році у пари народилася дочка Матильда, а через два роки вони розлучилися. Незабаром Леджер помер від випадкового передозування наркотиків.

"Моє серце розбите. Я мати найніжнішої, найенергійнішої, найкрасивішої дівчинки, яка є точною копією свого батька. Все, за що я можу чіплятися, - це його присутність усередині неї, яка проявляється щодня", - говорила актриса про свою втрату.

Після смерті Леджера Вільямс двічі була одружена. Наразі її обранцем є режисер Томас Кайл, від якого вона народила двох дітей.

Хіт Леджер та Мішель Вільямс Фото: Getty Images

Кіану Рівз

Кіану Рівз і Дженніфер Сайм почали зустрічатися у 1998 році. Незабаром актриса завагітніла, але їхня дочка померла під час пологів. Пара важко переживала втрату і на якийсь час розійшлася. У 2001 році Рівз та Сайм відновили стосунки, але незабаром жінка потрапила в автокатастрофу та загинула.

Кіану Рівз з тих пір довгий час залишався один, і лише зараз знайшов особисте щастя з художницею Олександрою Грант.

Читайте також: Кохана Рівза - одна із зірок, які приймають свій вік і не зафарбовують сивину.

Фото: Getty Images

Джон Траволта

Зірка "Бріоліну" познайомився з актрисою Келлі Престон у 1987 році під час роботи над спільним фільмом. Пара одружилася через чотири роки і народила трьох дітей - сина Джетта у 1992 році, дочку Еллу у 2000 році і сина Бенджаміна у 2010 році. Джетт помер у січні 2009 року у віці 16 років після епілептичного нападу і травми голови. На цьому трагедії не скінчилися. У липні 2020 року Траволта оголосив, що його 57-річна дружина померла після дворічної боротьби з раком молочних залоз.

Джон Траволта та Келлі Престон Фото: Getty Images

Ліам Нісон

Ліам Нісон і Наташа Річардсон познайомилися у 1993 році під час роботи над бродвейською постановкою "Анна Крісті". На той момент зірка "Пастки для батьків" була одружена з продюсером Робертом Фоксом. Незабаром Річардсон розлучилася і стала дружиною Нісона. У них народилося двоє синів – Майкл (1995) та Деніел (1996). У 2009 році британська актриса впала під час катання на лижах і отримала важку черепно-мозкову травму. Лікарям не вдалося врятувати Наташу: вона померла у віці 45 років.

Ліам Нісон та Наташа Річардсон Фото: Getty Images

Джо Байден

Президент США давно і щасливо одружений з Джилл Байден, але пара зблизилася після величезної трагедії в його житті. У віці 30 років політик став удівцем, коли його дружина Нелія потрапила в автокатастрофу напередодні Різдва 1972 року. Разом із нею загинула їхня однорічна дочка Наомі. Двоє синів Байдена, Бо та Хантер, також постраждали в ДТП і провели в лікарні кілька місяців.

Сили рухатися далі з'явилися у Байдена лише через три роки. Саме тоді він познайомився з Джилл, яка буквально повернула йому життя та віру у майбутнє.

Джо Байден із покійною дружиною Нелією. Фото: Getty Images

Раніше Віктор Павлік зворушив віршем до покійного сина Павла у річницю його смерті.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа