Лайм

Блогерка Алхім назвала "дебілами" жителів західних областей через заклики спілкуватися українською

Блогерка з Дніпра опинилася в центрі нового скандалу

Блогерка Анна Алхім, яку звинувачували у коригуванні удару по лікарні Дніпра, потрапила у новий скандал. Цього разу приводом стали її провокаційні висловлювання у бік українців із західних регіонів.

Читайте також: Поцілили туди, де рятують людей: Юрій Ткач відреагував на удар по лікарні у рідному Дніпрі.

На особистій сторінці в Instagram, яка наразі закрита, Алхім назвала жителів Рівненської, Волинської, Тернопільської, Хмельницької, Львівської та Закарпатської областей "заводом дебілів". Блогерці не сподобалося, що українці з цих регіонів запитують російськомовних людей, чому ті спілкуються "не державною".

Анна Алхім Фото: Facebook

Після хвилі хейту Алхім записала нове відео, в якому заявила, що її друзі з Ужгорода нормально ставляться до таких висловлювань, а всім незадоволеним запропонувала відписатися.

"Тим, кому це не подобається – можете відписатися. У мене багато друзів в Ужгороді, і ніхто не реагує так, як ви. Що ви хочете сказати, що я неправду опублікувала? Правду-правду", – додала блогерка.










Сама Алхім принципово не переходить на українську і продовжує вести соцмережі російською. "Всі кажуть: "Перейди-перейди". Я не перейду, поки ви мені тикатимете, щоб я перейшла", - заявляла блогерка у підкасті Олександра Волошина.

Також блогерка не приховує, що продовжує слухати виконавців із країни-агресорки на стрімінгових майданчиках. "Я слухаю російські пісні в машині", - сказала вона і заявила, що не розуміє, як цим вона спонсорує армію окупантів, яка вбиває українців.

Читайте також: Можу дозволити собі: блогерка Юлія Верба відповіла на хейт через новий Mercedes за 10 млн. гривень.

В інтерв'ю 2020 року російському журналісту Юрію Дудю блогерка із Дніпра вихваляла "впливового чоловіка" і "красеня" Путіна.

"Я вважала справді його класним президентом, який багато робить для своєї країни. Просто на той момент я не врахувала, що на Донбасі було. Просто у Донецьку не було такого, як у нас. Ось кажуть: "Де ви були 8 років?" "Ну так у Донецьку ж такого не було. Його так не бомбили, не розривали, не вбивали, не ґвалтували", - заявила блогерка Раміні Есхакзай у червні 2022-го.

Анна Алхім у проекті "Ходять чутки" Фото: YouTube

Раніше на критику в мережі нарвалася блогерка Саша Бо, яка вирішила розіграти дорогий автомобіль чоловіка. Він придбав у салоні нову машину, а "стару" готовий віддати переможцю.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу