Лайм

Полюбила ще в дитинстві: дружина Віктора Павліка розповіла, як стала фанаткою артиста

Дружина артиста відповіла на запитання підписників

До того як стати дружиною Віктора Павліка Катерина Репяхова була шанувальницею артиста, який старший за неї на 29 років. Дівчина ніколи не приховувала, що з дитинства фанатіла від співака, але не розповідала, як долучилася до його творчості.

Читайте також: Є ризик раптової смерті: Віктор Павлік шокував дружину новиною про хворобу.

Спілкуючись зі своїми підписниками в Instagram, блогерка поділилася, що будучи дитиною щоліта їздила з мамою на оздоровчий курорт, де постійно виступав Віктор Павлік. Катя не пропустила жодного його концерту.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Все життя їздила з мамою в Трускавець у серпні, тому що у мами алергія. Там завжди виступав Віктор Павлік. А ми з мамою ходили на всі концерти, - розповіла Репяхова. - Серед багатьох артистів я полюбила саме Віктора Павліка ще в дитинстві. Купували на концертах диски, а потім увесь рік їх слухали".

Фото: instagram.com/repyahovakate

Познайомилися Віктор Павлік та Катерина Репяхова у 2015 році у Миколаєві, куди дівчина приїхала на концерт до артиста. Майбутні закохані випадково виявилися сусідами у місцевому готелі, де й відбулася їхня зустріч, яку пара називає "долоносною". Заради молодої шанувальниці співак пішов від третьої дружини, Лариси Созаєвої.

Читайте також: Янгол-охоронець мій: Віктор Павлік зворушив віршем до покійного сина у річницю його смерті.

Через три роки роману Репяхова стала концертним директором Павліка, а у 2020-му - законною дружиною. Влітку 2021-го Катерина подарувала Віктору Франковичу сина, якого батьки назвали Мішею.

Фото: instagram.com/repyahovakate

57-річний Віктор Павлік – майже ровесник мами Репяхової. Жінка не одразу зрозуміла вибір доньки, але згодом прийняла його.

"Чоловік молодший [за маму] на 4 роки. Спочатку мама не розуміла, але ніколи не відмовляла. Це ж моє життя, мій шлях", - відповіла Репяхова на запитання підписниці, чи відмовляла її мама від стосунків зі співаком.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Також Катерина розповіла, що для неї головне у шлюбі – діти. І перш ніж вступати у стосунки з Віктором Павліком, який вже мав трьох дітей, вона запитала, чи готовий він знову до батьківства.

"Одруження ще таке питання, а ось діти для мене дуже важливі. Так і було з Віктором Павліком, перше, що я запитала: чи готовий він до дітей, а потім вже погоджувалась бути з ним", - зізналася дружина артиста.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Нещодавно дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, як лікарі налякали її діагнозом маленького сина.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували