RU  UA

Дізнатися

У прозорій сукні і яскравому міні: експрем'єрка Фінляндії вразила сміливим вбранням

Політик обрала ефектні образи

Минулими вихідними в Гельсінкі пройшов музичний фестиваль Flow 2023. Серед гостей заходу була колишня прем'єр-міністерка Фінляндії Санна Марін, яка три місяці тому подала на розлучення з чоловіком після 19 років стосунків.

На особистій сторінці в Instagram 37-річна політик поділилася фотозвітом з фестивалю, який проходив з 11 по 13 серпня, і, судячи з різного вбрання Марін, вона відвідала всі три дні заходу.

Читайте також: У міні-шортах та косусі: мережу вразив зухвалий образ прем'єрки Фінляндії.

Фото: instagram.com/sannamarin

У перший день фестивалю експрем'єрка Фінляндії вразила своєю чорною облягаючою сукнею довжини міді з напівпрозорої тканини. Сміливе вбрання доповнювали високі ботильйони, сумочка через плече та сонцезахисні окуляри із дзеркальними лінзами.

Фото: instagram.com/sannamarin

Наступний образ був не менш ефектний. Санна Марін одягла коротку рожеву сукню без рукавів, яка також підкреслювала її струнку фігуру. Яскравий відтінок вбрання розбавили замшеві чоботи-ботфорти чорного кольору.

Фото: instagram.com/sannamarin

Фото: instagram.com/sannamarin

Третій день фестивалю Flow політик відвідала у шкіряній міні-спідниці чорного кольору, короткому рожевому топі та босоніжках на масивній платформі.

Фото: instagram.com/sannamarin

Підписники в коментарях дякують Санні Марін за те, що вона не боїться бути справжньою і показує, яким може бути сучасний політик.

"Виглядаєте приголомшливо. Дякую, що показали світові, що ви можете займати крісло президента і одночасно одягатися так, як вам подобається";

"Політик розважається і виглядає дуже круто. Це подає справді хороший приклад молоді, і ви чудово піарите Фінляндію".

Фото: instagram.com/sannamarin

Санна Марін стала прем'єр-міністеркою Фінляндії у 2019 році. Тоді їй було 34 роки, тому Марін стала наймолодшим прем'єр-міністром у світі. Після поразки на парламентських виборах у квітні 2023 року Санна подала у відставку.

Зараз Марін 37 років, і вона має шанувальників у всьому світі, включаючи й Україну. Колишня прем'єр-міністерка Фінляндії залишається великою прихильницею України у боротьбі з російським вторгненням.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале