Лайм

Леся Нікітюк, Марічка Падалко та інші зірки показали святкові вишиванки у День Незалежності: фото

Знаменитості вбралися на честь свята

24 серпня Україна відзначає 32-гу річницю Незалежності. Вже другий рік поспіль це свято українці зустрічають за умов повномасштабної війни. Незважаючи на це, День Незалежності для багатьох є приводом гарно вбратися в одяг із національним колоритом. Знаменитості теж не пропустили можливості показати свої розкішні вишиванки та вишиті сукні.

Читайте також: Свято сильних, гідних та рівних: Зеленський привітав українців із Днем Незалежності, відео.

Леся Нікітюк

Українська телеведуча у День Незалежності-2023 показала фото у чорній сукні з вишитими золотими колосками та поясом із пензликами. Вбрання з нової колекції бренду Miss Diamond отримало у мережі безліч компліментів.

"З Днем Незалежності України! Дякую нашим захисникам та захисникам за постійну боротьбу! Низький вам уклін, - написала Леся Нікітюк в Instagram. - Хочу побажати нам усім витримки, світла та добра!"

Фото: https://www.instagram.com/lesia_nikituk/

Марічка Падалко

Телеведуча Марічка Падалко опублікувала у соцмережах фотографію у широкій кремовій сорочці з вишивкою у вигляді золотистих колосків. Святкове вбрання вона доповнила ременем із золотистою пряжкою. "Україно, будь! З Днем Незалежності тебе, наша рідна!" – написала вона.

Фото: https://www.instagram.com/marichkapadalko/

Тимур та Інна Мірошниченко

Сім'я Мірошниченків, які зовсім недавно усиновили 2-річного хлопчика, на День Незалежності-2023 записала зворушливе привітання з дочкою Мією. Усі вони вбралися у святкові вишиванки. Тимур та Інна вибрали сірі лляні сорочки із сучасною вишивкою, а дочці дісталася чарівна біла вишиванка з класичними червоно-чорними квітами та пишними рукавами.

"Ти любов! Ти віра! Ти мрії! Ти майбутнє! Ти мужність! Ти серце! Пишаємося бути твоїми громадянами та пронесемо цю любов крізь усе життя, виховуючи нове покоління свідомих українців, - йдеться у їхньому вітанні Україні. - Наш дім – це ти. Так було, є і буде!"

Фото: https://www.instagram.com/timur.miroshnychenko/

Читайте також: Олена Зеленська у вишиванці із чорними квітами привітала з Днем Державного прапора: фото.

Лілія Ребрик

Актриса і телеведуча Лілія Ребрик до Дня Незалежності записала привітання на березі озера. Вона вбралася в білу сукню, прикрашену червоними та рожевими квітами, а також жовтими китицями.

"У кожному з нас так багато болю, але ще більше - сили, віри та любові! Люблю тебе, моя Україно: щиро, віддано! Я так пишаюся, що ти - моя країна! Незламна, непереможна, найстійкіша, найсильніша. Незалежна, - висловилася артистка. - Слава всім, хто захищає тебе, твою незалежність і твоїх людей!"

Переглянути цей допис до Instagram

Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Неля Шовкопляс

Телеведуча, яка зовсім недавно зазнала серйозних травм через падіння з велосипеда, у День Незалежності вийшла в ефір. Грим допоміг їй замаскувати розбитий ніс і обличчя, а блакитна вишита сукня з широкими рукавами - зламану руку. "З Днем Незалежності, Україно!" – написала вона.

Фото: https://www.instagram.com/nelya_shovkoplyas/

Ольга Сумська

З'явилася у святковому вбранні й актриса Ольга Сумська, яка опублікувала знімок у білій сукні з ніжною жовто-блакитною вишивкою. Шию знаменитості прикрашало намисто з підвіскою у національному стилі. Чоловік Сумської Віталій Борисюк також одягнув білу вишиванку із білою вишивкою. "Україна була, є і буде! Із Днем Незалежності", - написали знаменитості.

Фото: https://www.instagram.com/olgasumska/

Світлана Тарабарова

Співачка Світлана Тарабарова показала миле відео, яке записала зі своїми трьома дітьми. Молодша дочка Поліна ще зовсім маленька, а 5-річний Іван та 3-річна Марія сказали разом із мамою "Слава Україні!" Тарабарова на День Незалежності одягла білу вишиванку з червоними квітами, а її син - чорну сорочку з білою вишивкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Світлана Тарабарова (@tarabarova)

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита