Лайм

Дмитро Дікусар воює на фронті: Олена Шоптенко поділилася ставленням до колишнього чоловіка

Танцівниця прокоментувала вчинок екс-чоловіка

Дмитро Дікусар – один із перших чоловіків-знаменитостей, хто став на захист України. Хореограф у перші дні повномасштабного вторгнення РФ добровольцем подався на фронт і вже півтора роки боронить країну від російських загарбників. Вчинок танцівника став несподіванкою для багатьох, а ось Олену Шоптенко рішення колишнього чоловіка не здивувало.

Читайте також: Дмитро Дікусар у ЗСУ після тривалої перерви вийшов на зв'язок і звернувся до українців.

"Я не була здивована. Я знаю Діму. Він завжди був за справедливість, у нього гостре почуття справедливості. Він прекрасна людина, у нього високі цінності. Цей його вчинок, я не була здивована", - зізналася танцівниця в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Дмитро Дікусар рідко виходить на зв'язок із шанувальниками і нічого не розповідає про свою службу. Шоптенко за весь період лише раз спілкувалася з колишнім чоловіком, а новини про нього дізнається від їхнього спільного друга.

"Він не може говорити, де він, що він. Не може бути діалогу. У нас є спільний знайомий, мій колега, з яким він більше спілкується. І я від нього дізнаюся про якісь новини. Ми спілкувалися з Дімою один раз. Я завжди боюся запитати щось не те", - сказала Альона.

За словами ще одного друга хореографа Слави Дьоміна, який нещодавно переписувався з Дікусаром, командування не дозволяє Дмитру давати інтерв'ю, тож ніхто не знає подробиць його служби.

Читайте також: Був у лікарні: Женя Кот розповів про Дмитра Дікусара у ЗСУ, який рідко виходить на зв'язок.



Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Олена Шоптенко додала, що відчуває велику повагу до Дікусара, і завжди відчувала. Після розлучення колишньому подружжю вдалося зберегти теплі стосунки.

"У нас насправді дуже хороші стосунки. Ми ще в листопаді [2022 року] працювали разом на одному проекті, і вже з лютого все змінилося. Дуже різка зміна. Страшно трохи, звичайно ж, страшно. Але я вірю і знаю, що все буде добре", - наголосила хореограф.

Дікусар та Шоптенко познайомилися на проекті "Танці з зірками". У 2013 році вони одружилися, але шлюб колег виявився нетривалим – вже у 2016-му Дмитро та Олена розлучилися.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Дмитро Дікусар став солдатом ЗСУ на четвертий день повномасштабної війни – 27 лютого 2022 року. У ніч на 14 березня танцюрист ледь не загинув. На місце дислокації його батальйону був завданий авіаудар.

Олена Шоптенко разом із дитиною виїхала з України одразу після початку повномасштабного вторгнення РФ. Нині танцівниця живе в Австрії, де влаштовує благодійні флешмоби разом з іншими українцями.

Цього літа Шоптенко вперше за час війни приїхала до Києва і поділилася своїми емоціями.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля