Лайм

Дружина Віктора Павліка назвала найважчий момент материнства, знайомий багатьом батькам

Молода мама розповіла, що її непокоїть

Віктор Павлік і Катерина Репяхова виховують сина Михайла, якому у червні виповнилося 2 рочки. Для 57-річного артиста хлопчик є четвертою дитиною, а для його 29-річної дружини це перший досвід батьківства. Кохана музиканта активно веде свій блог в Instagram, де ділиться всім, що відбувається в житті її сім'ї.

Читайте також: Досі в шоці: дружину Віктора Павліка налякали діагнозом маленького сина.

Нещодавно молода мама розповіла про істерики маленького сина в людних місцях. За словами блогерки, останнім часом хлопчик не хоче гуляти пішки та сидіти у візочку, а постійно проситься на руки.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"У Міші нова фішка. Він відмовляється повністю ходити сам і їздити у візку. Тільки мої руки", - поділилася дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова. Блогерка додала, що істерики трапляються дуже часто, і цей період для неї – найскладніший у материнстві.

"Можу точно сказати, що зараз найважчий момент у моєму материнстві. Мені здається, істерик зараз у нас більше, ніж коли їх немає", - поділилася Катерина.

Фото: instagram.com/repyahovakate

За словами дружини Віктора Павліка, у такі моменти вона принципово не бере сина на руки, і одного разу її тактика спрацювала.

"Після страшенної істерики Михась перестав проситися на руки. Я не брала його принципово, чого мені це не вартувало. Але це не факт, що завтра знову така істерика не повториться", - зазначила Репяхова.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Проблема, описана жінкою, актуальна для багатьох батьків, і ось, як пояснює дитячі істерики психолог.

"У 1,5-2 роки дитина не контролює свої емоції. У неї ще не розвинена мова потрібним чином, тому вона не може висловити, що відчуває. Тому може вдаватися до істерики, щоб привернути увагу дорослих", - розповіла Світлана Шумська "УП.Життя".

Раніше Катерина Репяхова розповіла про затримку мовлення у маленького сина.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували