Лайм

З мапою України: дизайнерка створила для Бориса Джонсона особливу вишиванку

Вишиванка існує в єдиному екземплярі

Борис Джонсон тепер є володарем не лише шапки від "Укрзалізниці", а й унікальної вишиванки. Сорочку з українською символікою для колишнього прем'єр-міністра Великої Британії та великого друга України створив український бренд чоловічого одягу Damirli дизайнерки Ельвіри Гасанової.

На особистій сторінці в Instagram модельєрка розповіла, що вони готували серію особливих вишиванок для найпотужніших чоловіків світу, і один із них – Борис Джонсон.

Читайте також: Борис Джонсон увосьме став батьком - дружина екс-прем'єра Британії показала перші фото малюка.

Фото: instagram.com/damirli_official

"Ніколи не здогадаєтесь, яка всесвітня відома людина стала нашим клієнтом", - написала авторка та засновниця брендів Damirli та GASANOVA напередодні. Дизайнерка розповіла, що багато хто подумав на Бейонсе, яка любить носити одяг українських брендів.

"Вчора всі робили ставки на Бейонсе", - розповіла Гасанова і показала переписку з подругою, якій жартома каже, що співачка їм не цікава.

"Всесвіт, не слухай мене, звісно вона нам теж цікава. Але в даному випадку стратегія працює вірно. Пишаємось сильно! Світовий лідер!", - додала вона.

Читайте також: Бейонсе звинуватили у крадіжці сценічного образу через капелюх, який створив для неї українець.

Фото: instagram.com/gasanova_elvira

Борис Джонсон вже отримав свою вишиванку, про що бренд розповів у соцмережі та показав фото політика у стильній обновці. "Борис Джонсон у вишиванці Damirli. Пишаємося! Дякую! Слава Україні", - каже підпис до знімка.

Також дизайнери показали фрагмент створення білосніжної лляної сорочки з синьо-жовтими орнаментами на комірі та манжетах і вишитою мапою України в області серця. "Вишиванка для особливої людини, щасливі працювати з найкращими!", - зауважила команда Damirli.

Фото: instagram.com/gasanova_elvira

Власниками унікальної вишиванки з цієї серії стали також Олександр Усік та Володимир Зеленський. Боксеру бренд створив піджак з вишивкою, натхненний кримським орнаментом, в якому він з'явився на прес-конференції перед боєм із Деніелом Дюбуа.


Президенту України команда Damirl пошила лляну сорочку з тризубом, яку глава держави вдягнув на День Незалежності.

"Вишиванка зроблена у кольорі хакі, який відображає теперішні військові часи України. Головний символ - тризуб - розташований біля серця. Він маленький, але дуже важливий [...] Я не знаю, чому президент обрав саме цю вишиванку. Мабуть, відчув, що вона найкраще відображає це свято та час. Ми хотіли зробити щось просте, лаконічне, об'єднавши традиції всіх регіонів. Не ті часи, щоб робити щось інакше", - сказала Ельвіра Гасанова у коментарі "Суспільне Культура".

Фото: instagram.com/gasanova_elvira

Раніше королева Нідерландів Максима приїхала на Кариби в українській сукні-вишиванці .

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування