Лайм

Вперше від початку війни: Alyosha сповістила про повернення в Україну разом із дітьми

Скоро сім'я музикантів возз'єднається

Співачка Alyosha (справжнє ім'я - Олена Тополя), яка потрапила у скандал через необдумані слова про українок, які не вивозять дітей з країни, повертається в Україну. Артистка із синами та дочкою жила в США, куди перебралася після початку повномасштабного вторгнення РФ.

Про повернення додому дружина Тараса Тополі повідомила в Instagram. Багатодітна мама показала фото із 10-річним Романом, 7-річним Марком та 3-річною Марією під яким залишила лаконічний підпис: "Додому". Підписники побажали співачці легкої дороги та спокійного перебування на батьківщині.

Читайте також: Нашому первістку виповнилося 10: Alyosha зворушливо привітала старшого сина з днем народження.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

Діти Alyosha і Тараса Тополі не були в Україні від початку війни. 24 лютого 2022 року музикант та двоє його колег з гурту "Антитіла" подалися захищати рідну землю, а співачка почала думати про те, як врятувати синів та доньку.

"На жаль, ми не заправили авто заздалегідь - це я винна. Я не вірила, що таке може статися. Тарас постійно мені казав, щоб я заправляла машину на повну, але, чесно, не вірила, що буде війна. Думала - це ж настільки неадекватно, що цього не може бути. Але, на жаль...", - розповідала співачка.

З бензином допоміг батько Тополі і артистка змогла вивезти синів та доньку на західну Україну. За два тижні вони виїхали у Варшаву, а звідти - в Америку, до родичів Тараса.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

"У США проживає більша частина моєї родини. Там проживає моя мама, вітчим, тітка, дядько, зведені сестри і брати, двоюрідні сестри. Дуже багато у мене там сім'ї, яка, на щастя, добре почувається в матеріально-фінансовому плані. Ми говоримо зараз, а в них обід, діти чілять у басейні з дружиною, - розповідав Тополя. - Їх підтримує моя мама і вітчим. Усі потреби вони закривають, за що їм величезна подяка. Окрім того, вони пішли до школи, до музичної школи. Директор цієї приватної музичної школи дав повний карт-бланш для них, безкоштовно. Громада пішла на зустріч".

Читайте також: Хлопчики дуже старалися: Тарас Тополя показав, як сини підтримали його на фронті милим подарунком.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

В Америці Alyosha брала участь у благодійних концертах на підтримку України, а у травні цього року стала частиною "Євробачення-2023" у Ліверпулі. У першому півфіналі конкурсу українська співачка показала потужний номер, під час якого пролунали сирени повітряної тривоги.

Влітку цього року артистка заявила, що якби українці мали "глибоке усвідомлення небезпеки", то вони б вивезли своїх дітей на захід країни або за кордон. "У вас є інтернет, щоб писати коментарі, але немає усвідомлення, що ваші діти не захищені… це сумно… Інтернет допоможе знайти такі безпечні місця!", - висловилася вона в Instagram. Пізніше співачка вибачилася за необачні слова.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

Тим часом Тарас Тополя розповів, в якому випадку повернеться на фронт.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували