Лайм

Знають, як зберегти родину: хто з українських зірок найдовше у шлюбі

При цьому деякі знаменитості не приховують, що мають неідеальні стосунки

На відміну від тих, хто розлучився і знайшов нове кохання під час війни, в українському шоу-бізнесі є пари, котрі, схоже, розгадали секрет міцних стосунків довжиною в життя. Які знаменитості мають тривалі шлюби і що вони говорили про свої родини – читайте далі на theLime.

Читайте на тему: Не тільки Віктор Павлік з дружиною: відомі пари з великою різницею у віці.

Оля Полякова

Співачка у шлюбі із бізнесменом Вадимом Буряковским, який старше за неї на 16 років. Закохані разом вже близько 20 років, і раніше артистка розповідала, чому ніколи не розлучиться зі своїм обранцем:

"З першого дня, як я зустріла свого Вадика, я ніколи більше в житті не відчувала, що можу щось втратити. Я завжди відчувала опору - те, що він мені дав і те, від чого я ніколи не зможу відмовитись. Крізь усі ці роки саме він виявився моєю стіною, моїм фундаментом, - говорила Полякова. - Я не можу сказати, що в мене ідеальні стосунки з чоловіком. У нас було різне. У нас теж є проблеми. Але почуття фундаменту - воно з першого дня зі мною. І з цієї причини я ніколи не розлучуся зі своїм чоловіком".

Нагадаємо, пара виховує двох доньок: 18-річну Марію та 11-річну Алісу.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Марічка Падалко та Єгор Соболєв

Вони в офіційному шлюбі вже 13 років, і на момент весілля мали вже двох спільних дітей. Уже у законному шлюбі у пари народилася донька Катерина, якій нині 13 років.

Соболєв, як відомо, воює на Запорізькому фронті та очолює підрозділ БПЛА. Нещодавно захисник України став офіцером ЗСУ. Ще у 2021 році чоловік ведучої Марічки Падалко пройшов військові збори у складі однієї з бригад ЗСУ, де отримав військову спеціальність "стрілець". Контракт із теробороною він підписав за півроку до початку повномасштабної війни. До військового життя чоловік був журналістом і політиком.

Фото: instagram

Читайте на тему: Коханому дали 10 днів: Марічка Падалко з чоловіком-військовим поїхала у відпустку.

Марина та Павло Зіброви

Закохані разом майже 30 років. Вони познайомилися ще у далекому 1992-му на одному із творчих заходів, і тоді молодий артист зробив усе, аби Марина була поруч із ним. Співакові вдалося підкорити серце обраниці, адже минуло лише два роки, і пара пішла під вінець.

Зібров має сина Олександра від минулих стосунків, а у шлюбі із Мариною у нього народилася донька Діана.

Фото: instagram

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

Історія кохання цієї пари розпочалася дуже стрімко: з того, що артистка звернулася до звукорежисера за професійною порадою. І уже в 1995 році пара одружилася. Разом вони вкрай рідко виходять на публіку та майже не афішують подробиць особистого життя, проте це не заважає закоханим бути щасливими у шлюбі та залишатися однією із найміцніших пар українського шоу-бізнесу.

Фото: instagram

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Акторська родина у шлюбі уже 27 років. Їхній роман розпочався у 1991-му, коли Ольга ще була заміжня за Євгеном Паперним, з яким виховувала доньку Антоніну. На той момент Ольга та Віталій лише грали в одному театрі, а стосунки почалися після того, як вони зіграли закохану пару у мюзиклі. Вранці перед виставою Сумська знайшла у гримерці шоколадне сердечко, у якому була записка: "Приходь до мене, а я з'їм тебе, як ти цей шоколад".

Романтичний вчинок сподобався зірці і вона до безтями закохалася у Борисюка, що призвело до розлучення з Паперним. У 1996-му році закохані одружилися, а у 2002-му у них народилася донька Ганна, яка також пішла стопами батьків та стала акторкою.

Фото: instagram

Читайте на theLime: Пішла стопами батьків: як змінилася молодша донька Ольги Сумської Ганна Борисюк.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

Пара познайомилася у Ялті, куди Маша поїхала з подругами, аби відпочити. На той момент вона переживала розставання і хотіла змінити атмосферу. Проте сталася зустріч, яка змінила все життя Марії.

"Ми опинилися в один час біля одного кіоску. Я купувала яблучний сік, а він – воду. Отак і зіткнулися. Тимур запитав: "Я вас десь бачив?". Я, зірка, кінематографічно проткнула соломинкою коробку з яблучним соком, взяла трубочку її в зуби, почала втягувати сік і при цьому сказала: "Дуже смішно", - згадувала кумедну історію знайомства вона.

У серпні 2003 року закохані зіграли весілля, а уже наступного року у них з'явилася донька Нана. Єфросиніна не приховує, що за роки шлюбу у них були кризи проте закоханим вдається їх долати. Після того, як вони воз'єдналися у 2014 році після чергового розставання, Марія народила сина Олександра.

Наразі Тимур Хромаєв захищає Україну від ворогів, і його обраниця не приховує. що переживає за коханого та відчуває страх втратити його.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Читайте також: Маша Єфросиніна поділилася страхом за чоловіка, який уже рік на фронті.

Сергій та Сніжана Бабкіни

Подружжя познайомилося у період роботи в театрі у 2007 році. Наступного року вони таємно обвінчалися, а уже у 2009 році у березні пішли до РАЦСу. Разом вони виховують трьох дітей: дочку Веселину, синів Артура та Єлисея. Також у музиканта є син Ілля від першого шлюбу.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil