Лайм

Хвороба прийшла тихо: Інна Мірошниченко розповіла про серйозний діагноз названого сина

У хлопчика діагностували пневмонію

Тимур та Інна Мірошниченко стали батьками хлопчика Марселя, якого забрали з дитячого будинку у Житомирі. Дитина має відставання у розвитку та кілька діагнозів, з якими доведеться працювати. Раптово 2-річний малюк серйозно захворів, про що розповіла дружина телеведучого.

Хвороба проявилася у Марселя проблемами з диханням: хлопчик почав хрипіти і кашляти. Це налякало маму, і вона негайно відвезла його до лікарні.

Читайте також: Хто з українських зірок мріяв усиновити сироту під час війни, і кому це вдалося.

Фото: https://www.instagram.com/_inna_mi_/

"Дихає зі звуком кальяну, який курять. Прийшли аналізи крові, там все теж червоне, я нічого не розумію", - розповіла Інна Мірошниченко перед візитом до клініки.

Незабаром жінка повідомила, що у хлопчика діагностували пневмонію – запалення легень. Вона вирішила тимчасово відмовитись від госпіталізації, оскільки прийомний син погано переносить спілкування з лікарями.

"Він починає задихатися від одного вигляду лікарів. Як зараз ставити йому крапельниці? Він не лежатиме 100%, - пояснила багатодітна мама своє рішення. - Попросила кілька днів на домашнє лікування. Дали три. Якщо через три не стане краще, то без варіантів".

Фото: https://www.instagram.com/_inna_mi_/

Діагностика пневмонії була швидкою, оскільки аналіз крові робити не довелося: його здали напередодні разом із аналізом на гормони.

Читайте також: Закривають у шафах, ламають кінцівки: Інна Мірошниченко розповіла про життя дітей у дитбудинках.

"Я навіть не знала, що пневмонія може прийти так тихо, - зізналася Інна. - Температури не було. Почав кашляти і все. А потім раз і дихає ніби через бульбулятор".

Жінка опублікувала відео, в якому чути сильні хрипи, з якими дихає малюк. Проходити вдома інгаляції Марселю не дуже подобається, але мати не дає йому вибору.

Фото: https://www.instagram.com/_inna_mi_/

Раніше пневмонію діагностували у 2-річного сина Даші Квіткової та Нікіти Добриніна. Хлопчика одразу ж госпіталізували до стаціонару.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину