RU  UA

Дізнатися

Взяв на себе відповідальність: репер Ярмак у ЗСУ став командиром підрозділу

Артист розповів про свою службу

Багато діячів української культури сьогодні перебувають у лавах ЗСУ, і деякі з них уже отримали нові звання та відповідальні посади. Режисер Олег Сенцов став молодшим лейтенантом та очолює підрозділ у 47-й ОМБр "Маґура". Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк - командир двох екіпажів підрозділу патрульної поліції. Репер Yarmak (Олександр Ярмак) теж взяв на себе командування бійцями. Про це він розповів у програмі Жені Яновича "20:23".

Раніше Ярмак був бійцем у підрозділі, а тепер перевівся до нового полку і став командиром підрозділу операторів дронів-камікадзе.

Читайте також: Вступив до лав ЗСУ і втратив слух: що сталося зі співаком Юрком Юрченком.

Фото: https://www.instagram.com/yarmak_music/

"Це відповідальне рішення, тому що війна забрала у нас дуже велику кількість прекрасних патріотів, командирів, компетентних людей. Цих людей у нашому війську все менше, і хтось має брати на себе відповідальність. Я для себе так вирішив. Це велика відповідальність за життя 28 людей, за результати. Але хтось повинен це робити. У напрямку FPV дронів-камікадзе я є компетентною людиною", - сказав виконавець хіта "Дике поле".

FPV-дронами Ярмак почав займатися ще тоді, коли така техніка була тільки у ГУР, СБУ та спецпідрозділу.

"Я можу забезпечувати свій підрозділ усім необхідним. Коли наші успіхи потрапили до загальнонаціональних новин, я зрозумів, що війна - це про людську мудрість. Головне завдання у мене - щоб мій підрозділ завдавав ворогу максимальної шкоди і дійшов до нашого дня перемоги", - розповів він про свою роботу.

Фото: https://www.instagram.com/yarmak_music/

Олександр Ярмак пішов до армії добровольцем 26 лютого 2022 року. Дізнайтеся, хто зі знаменитостей теж записався в добровольці, але так і не став до зброї.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Мицкевич попал в аварию. Мужчина получил многочисленные травмы