Лайм

Стівен Фрай повторив фото Олени Зеленської, яке активно обговорювали в мережі

Гість з Британії сфотографувався в Офісі президента України

Британський актор і письменник Стівен Фрай у межах свого візиту до Києва відвідав Офіс президента. Чекаючи на зустріч із Володимиром Зеленським знаменитість відтворив фото першої леді України для журналу Vogue, яке минулого року наробило шуму в мережі.

Читайте також: Думав, що повсюди понівечені будинки: Стівен Фрай у Києві поділився враженнями від побаченого.

На особистій сторінці в Instagram актор опублікував знімок, на якому сидить на сходах із розведеними ногами та складеними у замок руками. За спиною та збоку Стівена видно мішки з піском.

Фото: instagram.com/stephenfryactually

"В Офісі президента за 5 хвилин до моєї зустрічі з президентом Зеленським. Була дивовижна розмова. Фото будуть незабаром. Звичайно, я не міг пронести свій телефон у внутрішні приміщення, але там були фотограф та відеооператор, тому я опублікую, коли отримаю їхній матеріал", – написав Фрай.

Нагадаємо, у липні 2022 року Олена Зеленська знялася для американського глянцю Vogue - одного з найвпливовіших модних видань світу. Фотопортрети дружини президента зробила Енні Лейбовіц, яка заради зйомок приїхала до Києва під час війни.

На обкладинці журналу перша леді України зображена сидячи на сходах. Цей кадр викликав неоднозначну реакцію у користувачів мережі, зокрема через "нежіночу" позу.

Фото: instagram.com/voguemagazine

Окрім критики тоді також прозвучала потужна підтримка, яка вилилася у флешмоб #sitlikeagirl (сиди як дівчинка). До ініціативи долучилися й звичайні українки, й знаменитості. Серед них – співачки Lida Lee, Джамала, Ірина Білик, телеведучі Лілія Ребрик, Василіса Фролова, акторки Ксенія Мішина, Дарія Петрожицька, переможниця "Міс Україна Всесвіт 2022" Вікторія Апанасенко та багато інших.

Читайте також: Велика честь і мрія: Олена Зеленська прокоментувала свою появу на обкладинці Vogue.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Стівен Фрай приїжджав до Києва, щоб провести третій Саміт перших леді та джентльменів, ініційований Оленою Зеленською. Під час візиту до української столиці британський актор та письменник ховався у бомбосховищі від російських ракет, а також відвідав Меморіальний центр Голокосту "Бабин Яр".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа