Лайм

Будуть проведені перевірки: представники "Міс Україна-2023" прокоментували скандал з учасницями

Після бурхливої реакції у соцмережах організатори заходу зробили заяву

Після скандалу навколо "Міс Україна-2023" комітет заходу оголосив про створення етичної групи, яка проведе додаткову перевірку учасниць. Це може призвести до виключення деяких конкурсанток зі складу конкурсу краси.

Відповідну заяву зробили представники "Міс Україна-2023". Зокрема, у публікації на сторінці конкурсу в Instagram зазначили, що через те, що з'явився великий запит громадськості, всіх дівчат буде ретельно перевірено.

Читайте також: Переможниця конкурсу "Місіс Світу 2023" з України пояснила, навіщо трималася за руки з росіянкою.

Фото: instagram.com/missukraine_official

"Велика кількість людей уже проголосували за учасниць конкурсу, а також дослідили особисті сторінки в соцмережах і розшукали додаткову інформацію про учасниць… Комітет конкурсу створив етичну групу перевірки, яка проведе додаткові дослідження учасниць на основі отриманих нових фактів. За результатами таких досліджень можливі виключення учасниць із складу конкурсу", - зазначається у публікації.

"Також важливо аби кожен з нас відокремлював бездоказові слова від реальних фактів, застосовував критичне мислення та верефівкував інформацію, що надходить з різних інформаційних джерел", - також говориться там.

Нагадаємо, скандал розгорівся після того, як блогер Андрій Лузан розкрив деякі невтішні деталі про учасниць. У своєму пості від розповів, що одна із кандидаток, яка є уродженкою Хмельницької області, має сумнівну громадянську позиції, оскільки давно не живе в Україні, дружить з росіянкою і приймала участь у конкурсі "Майбутнє Росії". Ще один факт - дівчина відвідувала ресторан в Дубаї, власником якого є російський бізнесмен Аркадій Новіков, що очолював штаб Путіна на виборах. Замість слів підтримки рідній країни через початок повномасштабного вторгнення дівчина хвалилася фото з відпочинку та публікувала пости російською мовою.

Фото: instagram.com/luzannnn

Іншою учасницею, до якої з'явилося багато питань, є Катерина Чувашова. Лузан зазначив, що вона любить слухати російських виконавців, а, за заявленими раніше даними, її батько нібито був затриманий СБУ - через те, що здавав позиції ЗСУ російським зарбникам.

Фото: instagram.com/luzannnn

Читайте на нашому сайті: Вікторія Апанасенко передала титул і корону новій "Міс Україна Всесвіт": фото з церемонії.

"Це лише частина інформації про учасниць. Багато з них, за словами колег з модельних агентств, відвідують тусовки російських олігархів у Куршавелі в якості ескорту. Тому прошу вас без агресії до всіх підряд конкурсанток. Є конкретні учасниці, по яким я навів факти. По іншим давайте розбиратись або домагатися скасування конкурсу", - підсумував Лузан.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита