Лайм

Готувати простіше, ніж тефтелі: рецепт ніжних курячих фрикадельок у вершковому соусі

Переконайтеся особисто, наскільки це смачно

Якщо ви вже знаєте, як приготувати соковитий рол з куркою в лаваші, цього разу візьміть собі на замітку ще один рецепт. Приготуйте вдома курячі фрикадельки у вершковому соусі - їх ніжний смак підкорить і вас, і ваших рідних. Детальні інструкції з приготування опубліковані далі.

Інгредієнти: курячий фарш – 800 г, часник – 1 зубчик, хліб (батон) – 2 шматочки, яйце -1 шт, сіль – 1 ч л, перець чорний – за смаком, цибуля – 2шт, морква – 1 шт, вершки (сметана) -200 гр.

Читайте також: Смачна страва на обід: як приготувати вершковий суп з мисливськими ковбасками.

Фото: unsplash.com

Приготування: в окремій ємності з’єднуємо курячий фарш, подрібнений часник, яйце та шматочки розмоченого хліба. Їх попередньо замочуємо у воді на кілька хвилин, після чого вижимаємо з хліба зайву рідину та додаємо до фаршу.

До отриманої маси додаємо сіль, перець за смаком та все добре перемішуємо. Далі починаємо формувати фрикадельки потрібного розміру. Готові кульки обсмажуємо до золотистого кольору з обох боків. Далі фрикадельки викладаємо на паперовий рушник для того, аби прибрати зайвий жир.

Переходимо до приготування соусу. Моркву дрібнимо на терці, цибулю нарізаємо на шматки і обсмажуємо разом з морквою в олії. Додаємо сіль, перець, вершки та трішки води. Все разом потрібно протушкувати протягом 5 хв. В кінці до вершкового соусу у сковорідку кладемо наші фрикадельки та тушкуємо все разом ще близько 5-7 хвилин – потрібно, щоб соус із кульками трохи покипів.

Ніжні курячі фрикадельки у вершковому соусі готові. Дайте їм кілька хвилин охолонути та починайте куштувати. Смачного!

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також