Лайм

Регіна Тодоренко у Росії вестиме шоу, повністю скопійоване з "Орла і решки"

Ведуча більше не приховує своєї позиції

Одеситка Регіна Тодоренко, яка мовчить про війну у рідній країні та продовжує жити у РФ разом із чоловіком та дітьми, стала ведучою російського тревел-шоу. Зокрема, разом із росіянином Тімуром Родрігесом вона вестиме програму "Руссо-Експресо", яка повністю скопійована з добре відомого "Орла і Решки".

Про участь у шоу ведуча повідомила у своїх соцмережах. Російська програма створена для того, аби показати "справжнім патріотам Росії" так звані "незвідані куточки їхньої батьківщини". І автори проекту не змогли придумати нічого кращого, аніж як повністю скопіювати формат, стилістику, монтаж, тип зйомки та інше із "Орла і Решки". Нагадаємо, Тодоренко у минулому була однією із найвідоміших ведучих цього проекту українського виробництва.

Читайте також: Вийшла заміж за росіянина і мовчить про війну: куди зникла співачка Аліна Астровська.

Фото: instagram

Відомо, що колишня українка встигла знятися у вже у трьох епізодах російського шоу, у яких насолоджується російськими краєвидами, приїжджаючи у Сочі, Астрахань та інші регіони Росії. У шоу одеситка не соромиться називати Сочі "російською Рив'єрою", Астрахань - "південною Венецією" та й "ікорно-кавуновою столицею" країни.

Нагадаємо, якщо раніше Регіна деякий час лише мовчала про війну у рідній країні, то наразі вона вирішила не приховувати своєї громадянської позиції і активно будує кар'єру у країні-агресорці. Своє мовчання ведуча раніше спробувала виправдати заявою про те, що обговорення політичних тем може негативно позначитись на її шлюбі з російським виконавцем Владом Топаловим, з яким вона виховує двох дітей.

Фото: instagram

  • Попри санкції і мовчання про війну: раніше Регіна Тодоренко здивувала заявою про намір приїхати в Україну.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників