RU  UA

Дізнатися

Я вільніша за вас, рабів: Єфросиніна звернулась до росіян після "вироку" суду РФ

Телеведуча відреагувала на новину з країни-терористки

У травні цього року московський суд заочно заарештував Машу Єфросинину. Українці висунули звинувачення у поширенні військових "фейків". Тепер стало відомо, що її "засудили" до семи років колонії. Також ведучій заборонили вести свої сторінки у соцмережах. Телеведуча відреагувала на черговий абсурд і записала потужне звернення до росіян.

Читайте також: Внесли до бази розшуку: Машу Єфросиніну в РФ визнали терористкою.

"Знову отримую привітання від друзів. І знову рефлекторно хочеться пожартувати з абсолютної дикості цих заочних вироків. Хрін би з нею, з колонією, але московський суд заборонив мені мої сторінки вести. Що робити, люди?", - з іронією написала Єфросиніна.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Але все ж таки і задумалась я ось про що: чи знайдуться ще люди, в яких язик ворухнеться назвати нас "братськими народами"? Бо це ж вже не просто різні країни - це паралельні реальності! Адже саме, боючись таких шизофренічно брєдових вироків, жодна медійна та звичайна людина в Росіі не дістає з дупи свого язика вже півтора роки!", - додала вона.

Читайте також: Ідіоти, немає слів: Дмитро Комаров висміяв заборону на в'їзд до Росії на 50 років.

Також Єфросиніна звернулася до російських колег, які раніше "були при глузді", а зараз дають концерти на "просочених кров'ю руїнах Маріуполя":

"Мені начхати на всі ці вироки! Знаєте, чому? Тому що я вільна: у своїх діях, у своїх висловлюваннях, у своїх рішеннях! У своїй країні! А ви - ні! Я не заробляю ні копійки, ні за один свій пост з позицією, прикиньте, так буває. Я не можу вилетіти з Києва на літаку вже півтора роки, а ви вільно пересуваєтеся світом (поки що). Я живу в країні, яку терор вашого диктатора веде в економічну та ментальну прірву. Але я вільніша за вас, рабів! І вашої усієї плешивої владі! Вона піде рано чи пізно! Вона залишить вас у руїнах власної ганьби перед усім світом. Ми нашу країну відновимо, тому що люди, які мають сенс, мають силу! А ось як будете жити ви? Та чи живете ви вже?".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Раніше РФ наклала "санкції" на голлівудських зірок Бена Стіллера та Шона Пенна: соцмережі відреагували на них із гумором.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Что известно о представителе Ирландии на конкурсе "Евровидение-2024" Bambie Thug

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За несколько часов до старта финала "Евровидения 2024" букмекеры обновили свои прогнозы на победителя - какое место отдают Украине