Лайм

Олена Зеленська у костюмі модного фасону прилетіла у США разом із президентом: фото

Перша леді поділилася подробицями

Володимир та Олена Зеленські наразі знаходяться із робочим візитом в США. Подружжя прилетіло до Нью-Йорка, аби взяти участь у низці важливих заходів.

У своєму Telegram-каналі перша леді показала фото з поїздки, а також розкрила деякі деталі. Зокрема, вона зазначила, що найближчими днями виступить на різних полях Генасемблеї ООН, де розповість про українських дітей, які зіштовхнулися з російською агресією, а також про українських жінок та стратегію рівної оплати праці.

Читайте також: Зеленський прилетів до США і зустрівся з пораненими українськими бійцями в Нью-Йорку: фото.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Разом із Володимиром Зеленським прибули до Нью-Йорка для участі в заходах 78-ї сесії Генеральної асамблеї ООН. Тема спільної дискусії цього року – "Відновлення довіри та глобальної солідарності". Україна добре розуміє важливість того й іншого. Нам є що сказати. Тож програма буде насиченою", - йдеться у публікації дружини президента.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Зустрінуся з родиною Клінтон – нашими друзями та меценатами, які підтримують Україну, – і спільно з генеральною директоркою ЮНЕСКО відкрию виставку, присвячену руйнуванням культурної спадщини, що зафіксовані на світлинах розбомблених Росією пам’яток України. До речі, днями Собор Святої Софії у Києві, Києво-Печерська Лавра, а також історичний центр Львова були внесені до особливого списку ЮНЕСКО – "Пам’яток під загрозою".

Проведу низку важливих двосторонніх зустрічей, зокрема зустріч із генеральним директором ВООЗ. Солідарність – людська та світова – залишається єдиним засобом проти варварства й агресії", - також розповіла перша леді.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Читайте на тему: Ми не повинні дати Путіну відпочити: Зеленський розповів про контрнаступ ЗСУ.

До Америки Олена Зеленська прилетіла у стильному костюмі, який складався із подовженого піджака та прямих брюк. Вбрання мало помітні об'ємні кишені на піджаку, а пояс вдало підкреслив лінію талії. Лаконічний образ дружина Зеленського доповнила блузою, підібраною у тон до костюму, туфлями-човниками, які були на кілька тонів темніше за основний бежевий колір, аксесуарами, та об'ємно укладеним волоссям.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв