Лайм

Олена Зеленська у США отримала почесну нагороду від Білла та Гілларі Клінтон: фото

Першу леді України нагородили за лідерство

Олена Зеленська нині перебуває у США, куди прилетіла разом із президентом у рамках робочого візиту. Перша леді України вже побувала на Генасамблеї ООН, а також відвідала церемонію вручення премії Clinton Global Citizen Awards, де отримала нагороду з рук Білла та Гілларі Клінтон.

Сім'я Клінтонів заснувала іменну премію у 2007 році. Нею нагороджують людей, які стають натхненням для позитивних змін завдяки своєму лідерству та світогляду.

Читайте також: Олена Зеленська у білому костюмі провела Саміт перших леді та джентльменів у Києві: фото.

"Сьогодні маю честь прийняти цю відзнаку від імені всіх українців і за всіх українців, бо сьогодні кожен у моїй країні є відданим лідером", - висловилася Зеленська в соцмережах.

Фото: https://www.instagram.com/olenazelenska_official/

Перша леді назвала справжніми лідерами українських мам, які під час війни продовжують виховувати дітей та працювати, вчителів, які ведуть уроки у бомбосховищах, рятувальників та лікарів, які допомагають постраждалим від обстрілів, а також чоловікам та жінкам, які захищають Україну на передовій.

"Ці справжні лідери, які взяли на себе відповідальність за своє життя, країну та за збереження безпеки у світі, – мої співвітчизники. Дякую їм та від їх імені за цю нагороду", - заявила Зеленська, також відзначивши підтримку американському народу та родини Клінтонів.

Фото: https://www.instagram.com/olenazelenska_official/

На заході Олена Зеленська з'явилася у стриманому, але елегантному вбранні – блузі молочного кольору з високим горлом та широких чорних штанах, підперезаних шкіряним ременем.

Фото: https://www.instagram.com/olenazelenska_official/

Раніше Олена Зеленська розповіла, що під час війни не живе із чоловіком: першій леді не вистачає коханого.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування