RU  UA

Дізнатися

За кілька днів мали святкувати 15 річницю: Сергій Танчинець повідомив про розлучення з дружиною

Колишнє подружжя виховує двох дітей

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець розлучається з дружиною Ганною. Днями подружжя мало відзначати 15-ту річницю шлюбу, але за кілька місяців до святкової дати прийняли рішення розійтися.

Про це музикант повідомив на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що коментарів на цю тему не даватиме. Причину розриву стосунків співак не назвав, проте написав, що винних у "цій ситуації" немає.

Читайте також: Дуже мало розмовляли: Тарас Цимбалюк назвав причину розлучення з Тіною Антоненко.

Фото: instagram.com/sergii_tanchynets

"За ці роки ми пройшли не простий, але чудовий шлях разом, далі підемо кожен своїм. Я дуже сподіваюсь, що наші нові шляхи будуть для нас обох легкими та щасливими!, - написав Танчинець. - В цій ситуації винних немає. Просто таке інколи стається у житті. Ми підтримуємо хороші стосунки і залишаємося люблячими батьками для наших двох прекрасних діточок!".

Сергій попросив утриматися від осуду і з повагою поставитися до їхнього з Ганною рішення.

Фото: Facebook / Sergii Tanchynets

Співак Сергій Танчинець та режисерка Ганна Стефанська познайомилися на зйомці кліпу на пісню "Пташка" з дебютного альбому "Без Обмежень" - "Underground". У шлюбі у них народилося двоє дітей: дочка Анастасія (2009) та син Лук'ян (2018).

Читайте також: Г'ю Джекман розлучається з дружиною після 27 років шлюбу.

Фото: instagram.com/sergii_tanchynets

Після початку російського вторгнення Ганна, яка досконало володіє японською мовою, разом із дітьми переїхала в Токіо. Танчинець залишився в Україні, записався до тероборони, але за кілька днів вийшов з неї.

"У той момент, коли пішов із тероборони, я перебував за тисячу кілометрів від місця важливих подій, і ця перспектива мене не втішала. Я знайшов можливість залишити ряди тероборони та почати робити те, в чому я міг бути реально корисним. В мене є бус, є знайомі, які вміють збирати корисні речі, а отже, я можу відвезти щось важливе з точки А в точку Б. Паралельно можу давати концерти, які принесуть людям радість", - розповідав фронтмен "Без обмежень" в інтерв'ю Vesti.ua.

Фото: Facebook / Sergii Tanchynets

Раніше Сергій Танчинець розповів, як артисти-чоловіки виїжджають за кордон.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Чи можуть українці голосувати у другому півфіналі "Євробачення-2024": це треба знати

Второй полуфинал Евровидения 2024 состоится 9 мая может ли голосовать в этой части шоу Украина - подробности

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: дивитися онлайн-трансляцію масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекеры обновили прогнозы относительно победителя Евровидения 2024 – alyona alyona и Jerry Heil на третьем месте, на первом Baby Lasagna