Лайм

Я ледь не помер: Арнольд Шварценеггер розповів про помилку лікарів під час операції на серці

Інцидент стався у 2018 році

Арнольд Шварценеггер, який підтримує Україну під час війни з РФ, розповів, як мало не помер на операційному столі. У 2018 році йому робили операцію із заміни легеневого клапана. На жаль, процедура була складнішою, ніж очікувалося: помилка лікарів могла коштувати актору життя.

Читайте також: Вчителі били лінійкою: Шварценеггер розповів про хворобу, через яку погано навчався у школі.

Фото: скріншот

"Усього кілька років тому, незадовго до початку зйомок "Термінатора 6", мені зробили третю операцію на відкритому серці. Я справді хвилювався. Я прокинувся, і лікарі мені сказали: "Дуже шкода, але це було не так, як ми планували"", - згадує актор у відео на YouTube.

Виявилося, що під час простої неінвазивної процедури медична команда припустилася помилки і проткнула Шварценеггеру стінку серця. Почалася внутрішня кровотеча, і хірургам довелося дуже швидко розкрити грудну клітку актора, щоб врятувати його життя.

Щоб розпочати роботу над фільмом, зірці "Термінатора" потрібно було якнайшвидше відновитися. Для цього йому довелося практично відразу стати на ноги і почати ходити. Він почав із 10 кроків на день, але незабаром почав цілими днями ходити лікарнею.

"Я виглядав як ідіот, який шкутильгає коридорами, але суть у тому, що я ходив, бо лікарі сказали: "Потрібно тренувати легені, адже якщо ви захворієте на пневмонію, ви можете померти", - згадує Арнольд.

Фото: скріншот

Читайте також: Зустріч із домашнім ослом: Kalush Orchestra сходили в гості до Арнольда Шварценеггера.

Актор одужав і повернувся до справжніх тренувань, адже на зйомках він мав активно рухатися, бігати, піднімати предмети, зніматися в бойових сценах. Наразі він віддає належне своєму позитивному настрою, а також усім людям, які підтримували його під час одужання.

Арнольд Шварценеггер мав вроджену ваду серця, його тричі оперували. У 2018 році йому замінили легеневий клапан після аналогічної процедури у 1997 році. У 2020 році він також переніс операцію на серці із заміни аортального клапана.

У зірки "Нестримних" четверо дітей від колишньої дружини Марії Шрайвер: сини Патрік (29 років) та Крістофер (25 років), дочки Кетрін (33 роки) та Крістіна (32 роки). Також у Шварценеггера є син Джозеф Баена від Мілдред Баена, з якою він мав роман під час шлюбу зі Шрайвер.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита