Лайм

Алекс Топольський на Балі похвалився "внутрішньою свободою": як живе "Холостяк"

Чоловік насолоджується життям на острові

Герой реаліті-шоу "Холостяк-12" Алекс Топольський представлявся як успішний бізнесмен, який займається нерухомістю в США. Після початку повномасштабної війни він опинився на Балі, де прожив більше року і намагався продавати курси із заробітку в соцмережах. У своєму Instagram чоловік воліє не згадувати про війну в Україні, а пише про медитації та "внутрішню свободу".

Читайте також: Слава Дьомін розповів, чи справді "Холостяк" Алекс Топольський був успішним бізнесменом.

Фото: https://www.instagram.com/alex_topolsky/

"На східному узбережжі Балі, де запах екзотичних квітів наповнює повітря, я відчув справжню внутрішню свободу, - похвалився блогер. - На Балі я зрозумів, що внутрішня свобода - це не просто стан душі, це здатність відчувати гармонію з навколишнім світом і бути вільним у вираженні своїх думок та почуттів".

Топольський додав, що для "культивування внутрішньої свободи" медитує та практикує самовираження.

"Вчуся висловлювати свої думки та почуття відверто і без страху перед осудом, це допомагає відчувати внутрішню свободу у вираженні себе", - написав уродженець Львова.

Топольському справді доводилося зіштовхуватися із осудом. Чоловіка критикували за відірвані від реальності публікації та трансляцію безтурботного життя, поки в Україні триває війна та гинуть люди. Також після року ведення блогу українською мовою він повернувся до російської, яку назвав своєю рідною. Через бурхливу критику чоловік образився на українців і заявив, що відтепер розвиватиме свій блог виключно для англомовної аудиторії. Зараз, однак, знову використовує українську.

Читайте також: "Холостяк" Топольський після слів про "рідну" російську мову відповів на критику українців.

У соцмережах "Холостяка" часто висміюють за його публікації. Коли Топольський розповів, що через землетрус на Балі з його басейну вилилася вода, українці іронічно запропонували зібрати йому на гуманітарну допомогу.

Фото: Instagram/Twitter

Коли підписники Олександра цікавилися, чому він не приїжджає до рідної країни, він заявив, що на Балі "працює та розвивається", але "стежить за новинами" в Україні та "допомагає пожертвуваннями".

"Я не публікую всього цього через одну причину: намагаюся акцентувати увагу на тому, що я можу зробити прямо тут і зараз, як можу допомогти своїй сім'ї та країні", - виправдався він.

Раніше стендапер Антон Тимошенко емоційно звернувся до блогерів, які хвалиться розкішним життям, але не пишуть про війну.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько