RU  UA

Дізнатися

Не впізнати без гриму: Ірину Білик розхвалили за рідкісне фото без макіяжу

Співачка продовжує молодість обличчя

Ірина Білик, яка прокоментувала стосунки з колишнім чоловіком Дмитром Коляденком, показала себе без макіяжу. 53-річну артистку рідко побачиш без яскравого мейку, тому фото одразу привернули увагу її шанувальників.

Читайте також: Памела Андерсон відмовилася від макіяжу на Паризькому тижні моди: як зараз виглядає зірка.

На особистій сторінці в Instagram співачка опублікувала свіже селфі із салону краси, де показує новий колір волосся та оновлену стрижку. "А скажіть мені... Чи впливає зачіска жінки на її настрій та характер?", - поцікавилася вона у дописі. Втім, темою обговорення у коментарях стало не запитання Білик, і навіть не її новий образ, а обличчя артистки.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

"Іра, як ти красива без макіяжу!", "Без мейку красивіше виглядаєте ніж з ним. Більш жива і природна", "Не впізнати без гриму, вам дуже добре", "Зірочка, як ти гарна без гриму! Мінус 25! Будь собою, ти красива і талановита", "Ірочко, ви дуже красива і природна без макіяжу", "Без яскравого макіяжу молода і красива!", "Бачу моя думка збігається з багатьма. Яка Ірина красива без косметики, така природна краса", - розхвалили співачку підписники.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Ірина Білик ніколи не приховувала, що вдавалася до пластичної хірургії, аби покращити свою зовнішність. Першу операцію співачка зробила після народження сина Гліба у 1999 році.

"Мені здавалося, що я така некрасива. Ще мої колеги з мене знущалися, що я народила, що вже не повернуся. Я плакала, - зізнавалася виконавиця . - У мене все життя були "молящі" очі, ніби я плачу - трохи нависали. Це у мене від тата. Я виступала в палаці "Україна", був великий концерт. Тоді зустрітися з президентом було чимось неймовірним. Леонід Данилович Кучма підійшов до мене, дивиться мені в очі і каже: "Ірина, а чого це у вас такі сумні очі ". Я тоді подумала: "Ну все, потрібно точно щось робити з очима, якщо вже президент зауважив, що вони такі сумні". Тоді я вирішила трохи "завеселити" своє обличчя".

Фото: Кадр із відео

Також Білик комплексувала через "грузинську" горбинку на носі. Співачка вирішила не прибирати її повністю, про що потім пошкодувала.

"Попросила трохи прибрати [горбинку], але не повністю. Я не хотіла, щоб люди побачили зовсім іншу жінку. Зараз я думаю, що зробила неправильно. Потрібно було зробити щось зовсім рівне", - зізнавалася вона.

Артистка кілька разів робила підтяжку обличчя та регулярно ходить до косметолога за "уколами краси". Білик не приховує, що підколола губи, адже, за її словами, любить цілуватися.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Раніше про свої косметологічні методи розповіла Ірина Сопонару. Зірка "Жіночого кварталу" - серед тих жінок, хто не хоче старіти природно.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии