Лайм

Після Саміту перших леді та джентльменів Шон Пенн зустрівся із Віктором Ющенком: фото

Знаменитість активно підтримує нашу країну та приїжджає сюди у період повномасштабного вторгнення

Під час чергового візиту до України голлівудський актор та режисер Шон Пенн зустрівся із Віктором Ющенком. У соцмережах старша донька третього президента України опублікувала відповідне фото.

"Класні хлопці! Мій тато та Шон Пенн", - зазначила Віталіна Ющенко у своєму блозі в Instagram. На опублікованому кадрі можна побачити, як режисер та український політик позують на тлі вуликів в обіймах один одного. Вони постали у зручному повсякденному одязі: темних футболках та джинсах.

Читайте також: Краще поговорити зі стіною: Шон Пенн висловився про політику Путіна та підтримку Зеленського.

Фото: instagram.com/vitalinayushchenko

Нагадаємо, відомий американець прибув до нашої країни задля участі у третьому Саміті перших леді та джентельменів. Міжнародне об'єднання подружжів перших осіб світу, започатковане дружиною президента України у 2021 році, відбулося 6 вересня у Софії Київській.

Крім Пенна, на заході були присутні й інші гості з різних країн. Зокрема, спікерами події стали письменник Бернар-Анрі Леві та актор Стівен Фрай, який також вступив ведучим Саміту. Річард Гірд приєднався до заходу по відеозв'язку. Темою Саміту перших леді та джентельменів цього року було ментальне здоров'я.

Фото: Getty Images

Шон Пенн - американський актор та кінорежисер. Лауреат премій "Оскар" 2004 року за роль у фільмі "Таємнича річка" та "Оскар" 2009 року за роль у фільмі "Гарві Мілк".

У зв'язку з вторгненням Росії в Україну підтримав Україну та оголосив, що його благодійна організація CORE надаватиме допомогу українцям, які тікають від війни. Він домовився із мером Кракова Яцеком Майхровським про відкриття центру допомоги українським біженцям.

Читайте на нашому сайті: Маргарет Етвуд з українським прапором пожартувала про заборону в'їзду в Росію: фото.

Під час повномасштабного російського вторгнення в Україну американець неодноразово проїжджав сюди, зустрічався із президентом нашої країни та навіть залишив йому свій "Оскар" - до перемоги у війні з агресором.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа