Лайм

Караван іде, собаки гавкають: Потап зачитав реп про скандали, які зіпсували його репутацію

Чоловік висловився після тривалого мовчання

Реп-виконавець та продюсер Потап (Олексій Потапенко) зачитав реп, прокоментувавши таким чином пов'язані із його іменем скандали. Нагадаємо, раніше артиста критикували за пісню про волонтерів, а також "заочний" вступ до ТРО. Крім того, ще одна причина хейту у бік чоловіка - виїзд за кордон напередодні повномасштабного вторгнення.

Відповісти на закиди у свій бік репер вирішив за допомогою творчості. Він записав трек, у якому згадав усі негативні коментарі на свою адресу. Відповідний ролик з'явився на сторінці знаменитості у TikTok.

Читайте також: Макс Барських, Потап та інші зірки, які записувалися в добровольці, але так і не стали до зброї.

Фото: instagram.com/kamenskux

Так, у відео можна почути заяву про те що "караван їде, поки собаки гавкають". Також виконавець згадує, як "вискакував у Москві зі штанів" і за критику користувачів мережі говорить лише "дякую". Окрім того, у ролику він уживає слово "манкрут", ймовірно, маючи на увазі визначення "манкурт" (згідно з визначенням у Вікіпедії, цілковито покірний хазяїну раб, людина без пам'яті). Наостанок чоловік Насті Каменської під час прочитання репу заявляє, що згоден на роль "вашого диявола", і продовжить займатися своєю справою, незважаючи на хейт з боку суспільства.

"Bitch, сказав, що сказав. Твоя мама ще відвідувала мій концертний зал. Я би обирав, що ти там хейтиш про Потапа. Може я і є твій справжній папа! ... Хтось сміється, а хтось плаче, а хтось скаже, що хейт нічого не значить. Я б так не казав, поки гавкають собаки, їде караван! ... Що я тут із штанів, як в Москві вискакую, я мушу вам сказати тільки дякую!" – зачитав Потапенко у ролику.

Користувачі мережі активно відреагували на свіже відео від Потапа. У численних коментарях під постом вони заявили, що не в захваті від такої творчості чоловіка. Ось деякі коментарі юзерів на цю тему:

Читайте на тему: Йому я б обличчя набив: звільнений з полону військовий "Тавр" висловився про Влада Яму.

"Найкращий інструмент для боротьби з такими, як Потап, Лобода та інші, це ігнор. Просто нічого про них не писати", "Він знає що таке крінж?", "Краще би вже сидів тихо", "Чоловічий клімакс", "Дід забув випити таблетки, і передознувся самолюбством. Коли співав про свої факапи було норм, решта - лайно, як завжди", "Навій мій реп краще за це", "Про нього просто почали забувати. От він і з‘явився", "Що я щойно побачив і як це забути?".

Нагадаємо, Потап - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, тренер вокального шоу "Голос країни", а також засновник продюсерського центру Mozgi ENT. Заслужений артист України.

З 2019 року у шлюбі зі співачкою Настею Каменських. Виховує сина Андрія від першого шлюбу з продюсеркою Іриною Горовою.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу