Лайм

У лідера ДДТ Юрія Шевчука стався інфаркт: що відомо про його стан

Музиканта чекає тривалий період реабілітації

Російський рок-виконавець, фронтмен гурту ДДТ Юрій Шевчук, який засудив російську агресію в Україні, потрапив до лікарні з інфарктом. Через погіршення стану його здоров'я усі концерти колективу довелося перенести.

Як повідомляють колеги, 66-річний музикант "зліг ще у вересні". Спершу були відмінені заходи в Ізраїлі. Спочатку з'являлися припущення на рахунок того, що причиною цього стало стало вторгнення бойовиків ХАМАСу у країну та атака ізраїльських міст. Проте наступного дня представники гурту скасували й інші заплановані концерти - цього разу через стан здоров'я Шевчука, передають російські ЗМІ.

Читайте також: Всі живі-здорові: Остап Ступка заявив, що історія з "п'яною" ДТП незабаром закінчиться.

Юрій ШевчукФото: instagram.com/ddt_band

За словами інсайдера, співакові вже надали необхідну медичну допомогу і наразі у нього попереду кілька місяців реабілітації. "Справді, Юра хворий. Він захворів набагато раніше, ніж усе це сталося в Ізраїлі. Але сама обстановка теж навряд чи дозволить проводити концерт. Але спочатку це була його хвороба. Зараз все нормально, треба трошки реабілітуватися. Курс реабілітації триватиме до середини грудня", - прокоментував ситуацію друг знаменитості.

На даний момент Шевчук знаходиться вдома, але під наглядом близьких, а також перебуває на постійному зв'язку із фахівцями.

Нагадаємо, Юрій Шевчук - російський рок-музикант, громадський діяч, засновник, лідер та єдиний незмінний учасник рок-гурту ДДТ. В березні 2014 року висловив свою незгоду з політикою російської влади у Криму. Вторгнення РФ на Донбас називав черговою громадянською війною.

Читайте на тему: Ми залишаємося тут: Максим Галкін в Ізраїлі відповів, чи піде захищати країну під час війни.

Фото: instagram.com/ddt_band

У 2022-му засудив вторгнення своєї країни в Україну. На концерті в Уфі у травні минулого року звернувся до глядачів з антивоєнною промовою: "Зараз вбивають в Україні людей, навіщо? Наші пацани там гинуть навіщо? Які цілі, друзі? Знову гине молодість Росії та України. Гинуть старі, жінки та діти. Заради якихось наполеонівських планів чергового нашого Цезаря, так? Батьківщина, друзі, це не дупа президента, яку треба весь час мусолити, цілувати. Батьківщина - це бабуся жебрак на вокзалі, що продає картоплю. Ось це батьківщина".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу

Україна - у трійці: як у Мальме пройшов фінал "Євробачення 2024"

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Україна посіла 3 місце у фіналі "Євробачення-2024": хто виграв конкурс у Мальме

На "Євробаченні-2024" переміг представник Швейцарії Nemo - alyona alyona та Jerry Heil посіли третє місце у фіналі