Лайм

37-річна Ліндсі Лохан показала фігуру після нещодавніх пологів: фото

Колеги та шанувальники засипали зірку компліментами

Американська акторка Ліндсі Лохан, яка наприкінці липня вперше стала мамою, показала свою фігуру після пологів. У соцмережах вона опублікувала відповідне фото та висловилася про відновлення після народження малюка.

"Я так пишаюся тим, що це тіло змогло досягти за ці місяці вагітності та відновлення. Народження дитини – найбільше щастя у світі!" – зазначила Ліндсі у Instagram. На оприлюдненому знімку знаменитість постала у сірих велосипедках та топі блакитно-бірюзового кольору. Вона позувала із посмішкою на обличчі, із розпущеним волоссям та без макіяжу.

Читайте також: Олександр Зінченко і Влада Седан вдруге стали батьками і показали новонароджену донечку.

Фото: instagram.com/lindsaylohan

Тим часом у коментарях під постом колеги та шанувальники не пошкодували для 37-річної Ліндсі компліментів. Вони зазначили, що вона має чудовий вигляд, додавши, що "від материнства акторка просто світиться" та "виглядає щасливою".

Нагадаємо, 17 липня Лохан народила первістка – хлопчика зірка назвала Луай, що в перекладі з арабської означає "захисник". Батьком малюка є чоловік Ліндсі арабський фінансист Бадер Шамас, з яким вона одружилася у липні минулого року. Піти під вінець закохані наважилися після двох років стосунків.

Фото: instagram.com/lindsaylohan

Читайте на тему: Ніколи не пізно стати мамою: у 53-річної Наомі Кемпбелл народилася друга дитина.

У своєму фотоблозі знаменитість не поспішає показувати малюка. Напередодні пологів вона лише показала власне фото з чималим животом, а також дитячу колиску, яку підготувала до зустрічі із первістком. У той же час спільні фото зі своїм обранцем Лохан час від часу висвітлює к мережі.

Фото: instagram.com/lindsaylohan

Нагадаємо, Ліндсі Лохан - американська акторка, попспівачка і модель. Вона почала свою кар'єру у ролі моделі у віці трьох років, трохи пізніше почала зніматися в кіно, знялася у значній кількості рекламних роликів. В ЗМІ широко обговорюються її нарко- й алкозалежності і особисте життя. За словами інсайдерів, саме кохання допомогло акторці перебороти слабкості та почати життя заново.

Лохан з чоловікомФото: instagram.com/lindsaylohan

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Україна вийшла у фінал "Євробачення-2024": коли виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil витягли під час жеребкування позицію Вибір продюсера - коли артистки будуть виступати у фіналі Євробачення 2024

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць