Лайм

Друг хворого Брюса Вілліса розповів про його стан: навички мовлення йому більше недоступні

У 67-річного актора лобно-скронева деменція

У 2023 році родина Брюс Вілліса розкрила, що актор хворий на лобно-скроневу деменцію. Нині це дегенеративне захворювання мозку вважається невиліковним, поступово прогресує та впливає на всі аспекти життя 67-річної зірки Голлівуду.

Читайте також: Сім'я Брюса Вілліса показала, як зараз виглядає невиліковно хворий актор.

Творець серіалу "Детективне агентство "Місячне сяйво"" Гленн Гордон Керон давно товаришує з Брюсом Віллісом, і нині намагається провідувати його щомісяця. У коментарі The Post він розповів, що здатність актора до спілкування різко погіршилася. Він уже не може говорити, але все ще впізнає своїх знайомих.

Брюс Вілліс з дочкою Румер і онука в червні 2023 року. Фото: instagram.com/rumerwillis

"Ніхто не радів життю більше, ніж він, і це робить хворобу Брюса такою приголомшливою. Він просто любив прокидатися щодня, намагався жити повним життям. У глибині душі я знаю, що він залишається тією ж людиною, але зараз Брюс ніби бачить життя через фіранку, - поділився Керон. - Я відчуваю, що в перші хвилини він упізнає, хто я. Він не зовсім словесний. Раніше він був ненаситним читачем, а тепер не читає. Всі ці мовні навички йому більше недоступні, але він все ще Брюс".

Читайте також: Хвороба Паркінсона, деменція та діабет: невиліковні діагнози, з якими живуть світові зірки.

Брюс Вілліс з дружиною та молодшими дочками. Фото: instagram.com/emmahemingwillis

Вілліс отримав популярність завдяки головній ролі в серіалі Керона "Детективне агентство "Місячне сяйво"", де зіграв роль детектива Девіда Аддісона. Пізніше прийшли його проривні ролі у фільмах "Міцний горішок", "Гудзонський яструб", "Останній бойскаут", "Смерть їй личить", "Кримінальне чтиво". У 2022 і 2023 році вийшло кілька фільмів, в яких Брюс Вілліс знявся до завершення кар'єри - "В'язниця суперлиходіїв", "Вендетта", Місія ассасина".

У актора офіційно діагностували деменцію на початку 2023 року, майже через рік після закінчення акторської кар'єри через афазію – розлади мовлення. З того часу його сім'я ділиться новинами про погіршення стану кінозірки.

Нещодавно дружина актора Емма Хемінг сказала, що деменція - це важко і для людини з діагнозом, і для його сім'ї. "Коли кажуть, що це сімейна хвороба, це справді так", - констатувала жінка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі