Лайм

Фактично розлучені: дружина Вілла Сміта розповіла про складні стосунки з чоловіком

Обраниця знаменитості поділилася подробицями

Акторка Джада Пінкетт-Сміт, дружина популярного американського актора Вілла Сміта, здивувала громадськість новиною про особисте життя. Зокрема, вона зізналася, що близько семи років не живе разом з чоловіком. Більше того, між ними немає романтичних стосунків.

За словами жінки, у 2016 році вони з чоловіком почали жити окремим одне від одного життям, проте до юридичного розлучення справа ще не дійшла. Пінкетт-Сміт не приховує, що замислювалася над тим, аби законно розірвати стосунки зі своїм обранцем, передає видання People.

Читайте також: Відчуваю себе вільною: Емеральд повідомила про розлучення з чоловіком та натякнула на причину.

Сміт і Пінкетт на "Оскарі-2022"Фото: Getty Images

Як зазначає Джада, вони досі працюють над своїми взаєминами і намагаються зрозуміти, чи мають їхні почуття шанс на життя. "Ми все ще намагаємося розібратися. Ми разом виконували справді складну роботу над собою. Ми відчуваємо глибоку любов одне до одного, ми намагаємося зрозуміти, який вона має вигляд насправді", - прокоментувала ситуацію вона.

"Чому все зламалося... було багато чого... Станом на 2016-й рік ми були просто виснажені намаганнями. Гадаю, ми обоє ніби застрягли у наших фантазіях про те, якою, ми думали, має бути інша людина, - поділилася Пінкетт-Сміт. - Я дала обіцянку, що в нас ніколи не буде причини розлучитися. Хай там що, ми працюватимемо разом. Я просто не змогла порушити ту обіцянку".

Також жінка зізналася, що страждала від депресії, і переживала період, коли навіть хотіла вкоротити собі віку. За словами обраниці актора, у якийсь момент вона навіть почала планувати це, проте духовні практики та аяваска (напій, що має психотропний ефект, виготовляється корінними мешканцями верхньої Амазонки) допомогли Джаді позбутися думок про самогубство.

"Просто вбий себе. Ти нічого не варта, ти - гівно якесь". Я почала шукати місця, скелі, де зі мною міг статися "нещасний випадок", оскільки не хотіла, щоби мої діти думали, що їхня матір скоїла самогубство", - пригадала акторка важкий період у житті.

Читайте на тему: Головне, щоб були щасливі: Добринін прокоментував своє розлучення з Квітковою.

Пінкетт готується випустити мемуариФото: instagram.com/jadapinkettsmith

Детальніше про особисте життя зі знаменитістю, а також власні переживання Пінкетт-Сміт повідомила у мемуарах Worthy ("Гідна"), вихід яких запланований на 17 жовтня.

Вілл Сміт та Джада Пінкетт-Сміт пішли під вінець у грудні 1997-го року. У шлюбі у них народилося двоє дітей: син Джейден та донька Віллоу. У 2020-му році Джада оголосила, що протягом майже п'яти років була у стосунках із молодим виконавцем Августом Альсіною.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil