Лайм

Ненавиджу жінок і світ: Олег Скрипка після скандальних заяв поскаржився на скасування концертів

Музикант попросив українців про підтримку

За останній місяць Олег Скрипка дав кілька інтерв'ю, в яких зробив низку скандальних заяв. Зокрема лідер гурту ВВ говорив, що фемінізм "зупиняє популяцію людей" і що красиві жінки "самі винні" у насильстві та агресії чоловіків. Після цих висловлювань в Україні та за кордоном почали скасовувати концерти музиканта.

Читайте також: Олег Скрипка розкритикував фемінізм у Європі та похвалив українок, які "шанують чоловіків".

Співак записав відеозвернення, в якому попросив українців про допомогу та підтримку. За словами Скрипки, він, як і багато інших патріотичних українців, знаходиться під потужними інформаційними атаками ворога.

Фото: instagram.com/o.skrypka

"Створюється контент, беруться інтерв'ю, інтерпретуються, ставляться акценти і, на жаль, це працює. За кордоном створюється мій імідж як фашиста, екстреміста, терориста. І на рівні мерій, західних країн, міст скасовуються мої концерти. В Україні зовсім інші акценти виставляються: що я колаборант, ненавиджу природу, жінок, світ", - поскаржився лідер ВВ.

"Зрештою, що відбувається – не відбуваються концерти, на яких ми збираємо кошти, на допомогу військовим, дітям, переселенцям, пораненим. Але найстрашніше, що знищується консолідація українського суспільства", - заявив музикант.

Читайте також: Цибульська відповіла на скандальні слова Олега Скрипки про погане виховання жінок.

Скрипка закликав "включати критичний розум, консолідуватися", і "не вестись на цю жахливу інформаційну зброю".

"Щиро з вами, я вибачаюсь за емоції, мені реально потрібна ваша підтримка", - звернувся до українців Олег Скрипка.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Олег Скрипка RockStar #1 (@o.skrypka)

У червні лідер соліст гурту "Воплі Відоплясова" скаржився, що його концерт у Швейцарії скасували через активну кремлівську пропаганду.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину