Лайм

Як завжди обманює: Кондратюк зробив нову заяву про конфлікт з Козловським

Чоловік роз'яснив ситуацію на тлі хейту у свій бік

Після різкого коментаря на адресу свого колишнього підопічного Віталія Козловського Ігор Кондратюк зробив нову заяву. На своїй сторінці у Facebook він опублікував пост, у якому детально висловився про скандал зі стягненням боргу з артиста-військовослужбовця.

Так, у публікації продюсер заявив, що забирає із військової зарплати Козловського лише 20%, а не більшу частину, як це було заявлено напередодні виконавцем. Також він зазначив, що його екс-підопічний є "завзятим рецидивістом-обманщиком".

Читайте також: Блогерка Верба після критики купила 4 машини для ЗСУ, але її все одно лають: в чому причина.

Фото: instagram.com/kondratiuk_official

"Стягування робиться згідно із законом. Їх же потрібно виконувати, чи не так? У серпні я отримав 4608,26 грн, у вересні – 4586,70 грн. Повторюю, це – 20% від нинішньої зарплати Віталія Козловського. Якщо з нього стягуються ще кошти і він майже нічого не отримує на руки, про що пишуть він і його друзі, то це означає, що гроші з його зарплатні стягуються ще на чиюсь користь! Може, Козловський ще комусь винен чи виплачує кредит і навіть не знає цього? Тож я не забираю ні всю його зарплату, ні навіть значну частину. До того ж я не маю права заборонити виконавчій службі виконувати свою роботу. Читайте закони! А вони кажуть: я не забираю, я повертаю своє", - пояснив Кондратюк.

Чоловік додав, що у період з 2019 до 2020 співак не виплатив йому нічого, у 2021 - заплатив майже 30 000 грн, у 2022 - близько 5000 грн, а цьогоріч, за його словами, він отримав від військовослужбовця майже 10 000 грн.

"За 2019 рік ВК сплатив 0,00 грн; 2020 рік – 0,00 грн; 2021 рік – 28627,11 грн; 2022 рік – 4981,22 грн; і 2023 рік – 9194,96 грн. Поки що загалом аж 42 803,29 грн. Десь 2% від суми яку він, нерозумний рецидивіст-порушник авторського права, заборгував. Інформація про суди відкрита, і є в Реєстрі судових рішень, і в реєстрі боржників. До того ж, Віталій Козловський обманює усіх. Мене, вас, державу", - також йдеться у пості.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Наостанок Кондратюк звернувся до Козловського та побажав йому повернутися з перемогою, дати багато концертів і нарешті "позбутися свого ганебного боргу": "Бажаю Віталію Козловському вдалої служби! Вертайся з Перемогою! Дай багацько концертів, віддай свій ганебний борг (чи борги?) і, будь-ласка, будь надалі законослухняним громадянином!".

Окрім того, у публікації продюсер зазначив, що вирішив роз'яснити ситуацію на тлі "захисників Козловського", які почали критикувати Кондратюка.

Читайте на тему: Це був не один раз: Саша Чемеров підтвердив, що Тіна Кароль відмовилася виступити перед бійцями.

Нагадаємо, раніше Козловський у соцмережах повідомив, що від військової зарплатні у нього майже нічого не залишається, оскільки левова частка йде на користь Кондратюка, а також на погашення виконавчих проваджень.

"Сьогодні військова частина відраховує з мого грошового забезпечення (зарплати) відсоток на погашення виконавчих проваджень. І на користь Кондратюка, і на штраф у держбюджет. Проваджень кілька, тому після всіх відрахувань від зарплати залишається десь половина, яку я мав би отримувати. Але і цей залишок, потрапивши на мою карту, відразу блокується і списується виконавчою службою майже повністю", - коментував ситуацію артист.

Ігор Кондратюк, Віталій КозловськийФото: Апостроф / instagram.com/vkozlovsky_music

Конфлікт між Козловським та Кондратюком виник після розірвання їхніх робочих стосунків. У 2012 році вони припинили співпрацю, однак Віталій продовжив виконувати свої пісні. У той час права на них належали продюсеру. Через порушення авторських прав виконавець отримав кілька судових позовів від свого колишнього наставника. Наразі сума боргу становить близько 2 млн.

  • Раніше Ігор Кондратюк відповів, чому не вибачає мобілізованому Козловському величезний борг.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil