Лайм

Останній концерт: Добриднєва показала відео з Ніною Матвієнко за два місяці до її смерті

На архівних кадрах артистка співає та посміхається

За два місяці до своєї смерті Ніна Матвієнко разом з іншими артистами їздила до Львова на благодійний концерт на підтримку українських військових. Архівне відео із народною артисткою показала співачка Анна Добриднєва, яка їхала з нею в одному вагоні.

Читайте також: Точно чимось володіла: Павло Зібров згадав, як Ніна Матвієнко зціліла його від хвороби.

У своїх соцмережах колишня солістка гурту "Пара нормальних" опублікувала короткий ролик, записаний у потязі. На кадрах Ніна Митрофанівна зі щирою усмішкою на обличчі співає рядки з композиції "Сховалось сонце за горою".

Фото: instagram.com/anna_dobrydneva

"Потяг "Київ-Львів". Їдемо на черговий благодійний концерт на підтримку ЗСУ. Це був останній концерт нашої Ніночки Митрофанівни", - написала Добриднєва у TikTok.

В Instagram співачка опублікувала фото Ніни Матвієнко без фільтрів та без косметики на обличчі. Шанувальників вразила природна краса, яку мала покійна артистка, та її добрі, сповнені любові очі.

Переглянути цей допис до Instagram

АННА ДОБРИДНЄВА (@anna_dobrydneva)


"Скільки добра і любові в цьому обличчі та очах. Дякую вам що дарували нам все це", "Любов відчуваю від неї навіть через екран. Царство Небесне і вічна пам'ять", "Вона була справжньою - без штучних вій, без ботоксів, без тату на бровах. Її природна краса і дзвінкоголоса пісня приваблювала тисячі шанувальників", "Шикарна жінка, без будь-яких операцій на обличчі. Справжня краса", "Скільки доброти в її очах! Людина з величезним серцем і душею! Царство небесне!", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко померла 8 жовтня. Артистка не дожила до свого дня народження лише два дні – 10 жовтня їй могло виповнитися 76 років. Донька легендарної української співачки Тоня Матвієнко готувала їй музичний подарунок – пісню "Сік землі", але після смерті мами композиція стала посвятою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євробачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита