Лайм

Точно чимось володіла: Павло Зібров згадав, як Ніна Матвієнко зцілила його від хвороби

Свого часу покійна артистка та співак були сусідами

11 жовтня у Національній Філармонії відбулося прощання з народною артисткою України Ніною Матвієнко. Провести її в останню путь прийшло багато колег, серед яких був і Павло Зібров.

Виконавець пригадав, як одного разу Матвієнко зцілила його. Зокрема, він упевнений, що Ніна Митрофанівна володіла цілительським даром та добре розумілася на тонкощах народної медицини. Давню історію знаменитість розповів у коментарі виданню OBOZREVATEL.

Читайте також: На прощанні з Ніною Матвієнко з'явилися "Кролики" Мойсеєнко і Данилець, які підтримували Росію.

Зібров та МатвієнкоФото: instagram.com/pavlo_zibrov

Зібров заявив, що у молодості мешкав в одному домі із народною улюбленицею: на той момент вона вже була відомою зіркою, тоді як він лише починав розвиток своєї співочої кар'єри. Проте це не заважало Матвієнко бути простою та щирою у спілкуванні з іншими людьми.

Тому коли співак захворів та прямував до аптеки за ліками, по дорозі йому пощастило зустріти Ніну Митрофанівну. Та сказала чоловікові повертатись додому і чекати на неї. "Каже мені: "Ти погано виглядаєш. Полікую своїм методом. За хвилин десять зайду". Прийшла. Зробила якісь примочки, обтерла мене, запалила свічку в моїй квартирі, заварила трави, сказала це випити. Довго молилася, робила якийсь обряд наді мною – я заснув. Прокинувся зранку – в мене температура 36,6. Вона мене зцілила. Так я вперше познайомився зблизька з легендою. От щось таке в неї було від цілителів – точно чимось володіла", - розповів виконавець.

Окрім того, відомий українець також сказав, що протягом усього свого життя народній артистці вдалося зберегти цю простоту та щирість: "Ми багато їздили з концертами по Радянському Союзу – а це поїзди, готелі, автобуси. Часто спілкувалися, і жодного разу не чув, що вона стомилася. Останній рік – це були благодійні концерти для військових. Знаєте, вона не знала, що таке "райдер". Сміялася: "Зірочки наші пишуть на двох-трьох сторінках, що мають подати з їжі, куди вікна в готелі мають "дивитися", який водій зустріти. Що це вони пишуть, Павлику? Мене так називала тільки мама і от Ніна Митрофанівна. Я вважаю, що вона зірка планетарного масштабу".

Читайте на тему: Онука Ніни Матвієнко Уляна вразила неймовірною схожістю з покійною співачкою: фото.

Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Нагадаємо, Ніна Матвієнко пішла з життя 8 жовтня. До свого 76-го дня народження вона не дожила два дні. Рідні знаменитості не називають причину її смерті, проте колеги артистки заявили, що вона мала проблеми зі здоров'ям. У виконавиці залишилися чоловік, діти та онуки.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України