RU  UA

Дізнатися

Герой "Холостяка" Макс Михайлюк повідомив, що його дружина вдруге вагітна

Пара вже виховує доньку

Через 2,5 роки після народження первістка герой 10 сезону шоу "Холостяк" Макс Михайлюк і модель Даша Хлистун знову чекають на дитину. Про майбутнє поповнення у сім'ї пілота стало відомо з його Instagram.

37-річний Максим опублікував щасливу фотографію з позитивними тестами на вагітність і написав: "Чудесам потрібно трохи часу". Дар'я підтвердила приємну новину: "+1 в сім'ю Михайлюк".

Читайте також: "Холостяк", але не Добринін: кого запідозрили у романі з Квітковою після ДТП у Києві.

Фото: instagram.com/flymax305

Ця новина стала несподіванкою для шанувальників і зіркових друзів пари, як, втім, й для подружжя. Даша і Максим не планували другу вагітність, проте вже з нетерпінням чекають на народження малюка.

"Для нас це теж було дуже несподівано, ми не планували другу дитину. Ті, хто бачив мої "сторіз" і ті, хто зі мною спілкується, знають, що я була в шоці після того, як вперше стала мамою. Але... такий подарунок долі і ми на нього вже чекаємо дуже сильно", - поділилася модель з підписниками.

Фото: instagram.com/dasha_khlystun_

Нагадаємо, Макс Михайлюк і Даша Хлистун познайомилися у соцмережах майже одразу після фіналу шоу "Холостяк", переможницею якого стала Даша Ульянова. Через деякий час закохані стали жити разом. У квітні 2021 року у пари народився первісток - донька Аріана. У липні того ж року пілот і модель офіційно оформили стосунки.

Фото: instagram.com/flymax305

Нині сім'я живе в Канаді, куди Даша з маленькою донькою виїхала через російське вторгнення. Михайлюк, який ще влітку 2022 року публікував фото у військовій формі, також перебуває за межами країни. За кордоном він повернувся до роботи пілота цивільної авіації, оскільки в Україні, за його словами, йому не дали стати пілотом винищувача F-16.

Раніше герой шоу "Холостяк-9" Нікіта Добринін прокоментував розлучення із Дашею Квітковою.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии