Лайм

Як терористична організація: Alyona Alyona на початку кар'єри мала скандальний псевдонім

До популярності у реперши був інший нікнейм

Alyona Alyona (Альона Савраненко) стала популярною після випуску треку "Рибки" у жовтні 2018 року, проте її музична кар'єра розпочалася задовго до цього. На початку свого творчого шляху хіп-хоп-виконавиця мала інший псевдонім і читала реп російською.

Читайте також: Морально давила і вибивала борги: alyona alyona розповіла, як працювала у колекторській службі.

В інтерв'ю Go West продюсер Іван Клименко розповів, що до співпраці з ним, реперша записувала і випускала пісні під дивним нікнеймом - Альона Аль-Каїда. Назва проекту Alyona Alyona була вигадана за п'ять хвилин до підписання контракту.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"У нас тоді ще не було назви проекту. Вона ж [на початку називалася] Альона Аль-Каїда. Назву Alyona Alyona ми вигадали за п'ять хвилин до підписання контракту. Тобто ми прямували [підписувати договір] на стадії того, що скоро запускатимемо все, а в нас навіть немає назви. Ми їхали в машині і всією компанією думали "А в контракті якось треба вказати назву проєкту". Я говорю "Альона, Таня, думай!". І воно якось так спільними зусиллями... Альона каже "Я навіть у паспорті Альона, не Олена". І нам усім разом прийшла ідея, що якщо вона Альона, то нехай буде просто "Alyona Alyona", - розповів Клименко.

Аль-Каїда - назва міжнародної терористичної організації, на рахунку якої планування та здійснення цілого ряду великих терактів. В тому числі атаки 11 вересня 2001 року в США, яка забрала життя майже трьох тисяч людей.

Однак, окрім зв'язку з терористами, Аль-Каїда - просто слово, яке в перекладі з арабської означає "основа, база".

Пояснюючи вибір такого сценічного імені, Савраненко говорила, що Аль-Каїда співзвучно з її ім'ям і жодного відсилання до терористичної організації у псевдонімі немає.

"Тому що Альона, Алька. Аль-Каїда — не в сенсі терористична організація. У перекладі з арабської це означає "основа", "фундамент для нового". Я хотіла стати основою для жіночого репу", - розповідала Alyona Alyona в інтерв'ю The Flow.

Раніше тренер "Голосу країни" Іван Клименко розповів, як подолав згубні залежності.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування