Лайм

Як пройшов 8 випуск "Голосу країни": імена всіх фіналістів 13 сезону

Хто виступить у прямих ефірах

22 жовтня на "Голосі країни-13" відбувся другий епізод "крос-батлів", під час якого глядачі дізналися імена ще чотирьох фіналістів. Перша четвірка найкращих визначилася в минулому ефірі. Як пройшов 8 випуск європейського сезону і хто пройшов у фінал - далі у матеріалі theLime.

За правилами цього етапу тренер кидає виклик своєму конкуренту, виставляючи вокаліста зі своєї команди. Зірковий наставник приймає виклик та запрошує на сцену свого підопічного. Учасники по черзі співають пісні, які вони підготували зі своїми тренерами, після чого глядачі шляхом голосування обирають вокаліста, який проходить у прямий ефір.

Читайте також: Слова моїх побратимів: Михайло Панчишин розповів, що надихнуло його прийти на "Голос країни".

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Почала другі "крос-батли" Вероніка Коваленко з команди Івана Клименка. Вокалістка виконала пісню "Біля серця" співачки KOLA, написану продюсером. Її опоненткою стала підопічна Наді Дорофєєвої Майрамік Авоян, яка нині живе в Німеччині, куди виїхала через російське вторгнення. Дівчина обрала німецький хіт на знак подяки країні за підтримку України. З розривом всього в два голоси до суперфіналу пройшла Майрамік Авоян.

Вероніка Коваленко - "Біля серця"

Майрамік Авоян - In deinen Armen

Далі Надя Дорофєєва викликала на батл Юлію Саніну, зі своєї команди представивши Едгара Єнокяна. Вокаліст заспівав хіт наставниці "Кохаю, але не зовсім", і попри проблеми зі зв'язками змусив зал танцювати стоячи. Фронтвумен The Hardkiss на сцену покликала Галину Печеніжську з піснею What's love got to do with it Тіни Тернер в пам'ять про зірку, яка нещодавно пішла з життя. Голоси глядачів вивели у прямий ефір шоу Галину Печеніжську.

Едгар Єнокян - "Кохаю, але не зовсім"

Галина Печеніжська - What's love got to do

Наступною виступила підопічна Юлії Саніної Христина Старікова з Донецької області. Дівчина обрала пісню "Ой ти, жайворонку", бо її бабуся та дідусь славляться на батьківщині виконанням українських народних пісень. Опонентом вокалістки став учасник команди Артема Пивоварова Гідаят Сеїдов із піснею Селін Діон – I surrender. У фінал пройшла Христина Старікова.

Христина Старікова - "Ой ти, жайворонку"

Гідаят Сеїдов - I surrender

Останніми на сцену вийшли учасники команд Наді Дорофєєвої та Артема Пивоварова – військовослужбовець Юрій Городецький та Ізабелла Іващенко. Воїн ЗСУ виконав патріотичний хіт "Браття українці" та розчулив свою наставницю до сліз. Підопічна Пивоварова чуттєво заспівала пісню Jaymes Young – Infinity. З великим відривом далі пройшов Юрій Городецький – глядачі віддали бійцю 90 голосів.

Юрій Городецький - "Браття українці"

Ізабелла Іващенко - Infinity

Всі фіналісти шоу "Голос країни-13"

Команда Івана Клименка - Стася Чабан

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Команда Артема Пивоварова - Михайло Панчишин

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Команда Наді Дорофєєвої – Майрамік Авоян, Роман Панченко, Юрій Городецький

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Команда Юлії Саніної – Христина Старікова, Влад Пелих, Галина Печеніжська

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Читайте в матеріалі theLime, як змінився Михайло Панчишин – переможець "Х-фактора" та воїн ЗСУ, який став фіналістом "Голосу країни".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ