Лайм

Хоче перекласти свої хіти українською: що стало з Євгенією Власовою і як вона виглядає зараз

Час від часу зірка виходить на зв'язок у соцмережах

Євгенія Власова - українська співачка, пік популярності якої прийшовся на середину 2000-х років. У той період вона випустила пісні "Я - живая река,"О тебе", "Ветер надежды" та інші, і навіть сьогодні чимало шанувальників пам'ятають ці хіти. Детальніше про кар'єру артистки, її життя під час повномасштабної війни, а також плани перекласти композиції українською – читайте на theLime.

Читайте також: Куди зникла Гайтана: чоловік співачки розкрив її ймовірне місцезнаходження.

Фото: nstagram.com/eygeniavlasova

Початок кар’єри

Майбутня зірка народилася у 1978 році у Києві. З дитинства захоплювалася музикою, тому потайки від мами записалася у дитячий хор. Після закінчення школи вступила до музичного училища імені Глієра, і там з першого курсу вона продемонструвала свою активну творчу позицію та прагнення розвиватися.

У 2000-му році дівчина знайомиться із Дмитром Костюком, який спершу пропонує виконавиці свої послуги як продюсера, а згодом стає її коханою людиною. Після запису кількох пісень Євгенія стає впізнаваною та починає по-справжньому розуміти, що таке величезна популярність.

Після одруження з Костюком у серпні 2004-го року Власова стала мамою - народила дочку Ніну. Через якийсь час співачка приймає рішення розлучитися з чоловіком, з її слів, через приниження та зради з боку партнера.

Читайте на тему: Як склалося життя учасників першої української “Фабрики зірок”: хто став найуспішнішим.

Фото: nstagram.com/eygeniavlasova

Зникнення зі сцени

Попри випробування в особистому житті, Власова не припиняє активний розвиток музичної кар'єри. Вона бере участь у різноманітних конкурсах, записує альбоми, і так продовжується до тих пір, поки жінка раптово не зникає зі сцени.

Згодом з'ясувалося, що причиною відмови від концертної діяльності стали проблеми зі здоров'ям. У 2009 році у неї виявили пухлину, і через це зробили операцію, а також порекомендували пройти хіміотерапію. Пізніше, у 2016 році, артистка заявила, що бере творчу паузу.

У листопаді наступного року знаменитість знову звернулася до хірурга, і тоді їй зробили ще одну операцію, під час якої, як говорила сама зірка, виживає лише один пацієнт з 10. До цієї операції призвели ускладнення після видалення пухлини у 2009-му році.

Пізніше Власова заявила, що не поспішає повертатися на сцену. Тим не менше, вона з'явилася у шоу Танці з зірками, а також записала ще кілька пісень. При цьому артистка запевнила, що це не було ефектним поверненням на сцену, а лише стало для неї приємним досвідом. "Я не можу сказати, що мене тягне назад у шоу-бізнес. Але такі подорожі змушують серце битися частіше, - коментувала свою появу на сцені вона. - Це було чудово!".

Читайте на нашому сайті: Вийшла заміж за росіянина і мовчить про війну: куди зникла співачка Аліна Астровська.

Фото: nstagram.com/eygeniavlasova

Євгенія Власова зараз

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Власова перестала активно вести соціальні мережі. Лише час від часу вона виходить на зв'язок зі своїми підписниками, аби привітати їх зі святами, поділитися якимись думками чи підтримати українських військових, відзначивши їхні титанічні зусилля. При цьому залишається невідомим, де саме перебуває Власова, оскільки геолокацію до своїх фотографій у соцмережах вона не ставить.

Крайня публікація на сторінці співачки в Instagram датується 24 серпня цього року. У пості вона зазначила, що "найцінніше у житті людини - це воля". У коментарях шанувальники поцікавилися на рахунок того, чи планує Євгенія перекладати свої пісні на українську, і на це питання вона дала схвальну відповідь. Поки що ніяких інших подробиць вона озвучувати не стала.

Фото: instagram.com/eygeniavlasova

У квітні цього року жінці виповнилося 45 років, і у ювілей знаменитість ділилася особистими роздумами про життя:

"За свої 45 років я бачила багато і пройшла багато випробувань... І навіть війну... В свій день народження я могла б написати величезний перелік інсайтів і правил мого життя, привести багато прикладів, що до чого призводить, тому що життя мене вчила жорстко. Але! У свій ювілей я хочу написати про головне в моєму житті. Я відчула, що головне в житті це - кохання і вміння пронести його крізь роки буття на планеті Земля".

Цікаві новин для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита