Лайм

Христина Соловій назвала "дурами" артисток, які відмовляються їхати до військових

Співачка у висловлюваннях не стримувалася

Українська співачка Христина Соловій різко висловилася на адресу артисток, які відмовляються від пропозицій "Культурного десанту" виступити перед військовими вздовж лінії фронту. Виконавиця, яка неодноразово долучалася до ініціативи, співачок-відмовниць назвала "дурами".

Свою думку вона висловила під час спільного брифінгу з художнім керівником харківського напряму "Культурного десанту" Олександром Ремезом, який відбувся після виступу Соловій перед захисниками на Харківщині.

Читайте також: Хтось надто зірковий: Саша Чемеров пояснив, чому деякі артисти відмовляються їхати до військових.

Фото: instagram.com/soloviyka

На запитання журналіста, як формується список артистів, які виступатимуть перед бійцями, і чи часто вони стикаються з відмовниками, Ремез сказав, що таку інформацію має керівник "Культурного десанту" Коля Сєрга, а він з такими музикантами не стикався.

Христина додала, що "ми вже чули всі ці історії", але вона зазвичай їх не коментує. Але якщо йдеться "про тих співачок, яких ми маємо на увазі", то про них Соловій може сказати лише одне - "вони просто дури".

"Я б розвинула цю думку, що дуже багато пристосуванок і "перевзуванок" з'явилося. Усі вони навчилися існувати в неіснуючій інфраструктурі українського шоу-бізнесу. Розуміють, як легко можна впливати на аудиторію. Як учора, будучи ще бажаним артистом у Росії, сьогодні записати цілу низку пісень українською мовою чи переінакшити тексти українських поетів і примазатися до свідомого українства. І такі люди, маючи популярність, авторитет і соціальний капітал, вони не їдуть на фронт, тому що вони - дури", - висловилася артистка.

Фото: instagram.com/soloviyka

Імен Христина називати не стала, але Коля Сєрга розповідав, що від виступів перед військовими відмовлялася Тіна Кароль. А Саша Чемеров додавав, що співачка кілька разів обіцяла приїхати на фронт, але жодного разу не дотрималася обіцянок.

"Це був не один раз [коли Тіна обіцяла і не поїхала на фронт]. Три чи чотири рази так було. Крім цього, була ще обіцяна машина, яка не приїхала. Як я думаю, Тіна просто боїться, а її причину в неї треба питати, - говорив Чемеров. - Багато чого від Тіни Кароль було обіцяно, я не був учасником цих домовленостей, але я просто знаю, що нічого не вийшло".

Від пропозицій "Культурного десанту", який займається підтримкою морально-психологічного стану бійців, відмовлявся також Антон Вельбой.

Раніше Жадан і Соловій відповіли на звинувачення в "обмані Церкви" після скандального кліпу у храмі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття