Лайм

Ваша мета - мене знищувати: Козловський відреагував на відмову Кондратюка підписати мирову

Знаменитості посварилися у мережі

Днями Віталій Козловський запропонував Ігорю Кондратюку укласти мирову угоду. Співак-військовослужбовець винен колишньому продюсеру величезну суму грошей, оскільки після розірвання контракту виконував на концертах свої старі хіти, порушуючи таким чином авторські права.

За словами Козловського, сума боргу нині становить 2 млн. грн., а виконавча служба стягує для його виплати практично всю його військову зарплату. Артист запропонував Кондратюку мирову - виплатити борг протягом 2 років, у 3-4 платежі, а також врегулювати питання авторських прав на деякі хіти.

Читайте також: Він би мене закотав у асфальт: Козловський розповів про борги перед Кондратюком.

Фото: instagram.com / vkozlovsky_music / instagram.com/kondratiuk_official

Ігор Кондратюк різко відкинув пропозицію колишнього підопічного. Він назвав його слова "маячнею", звинуватив Козловського в "протизаконній поведінці порушника авторських прав".

Віталій Козловський не став мовчати у відповідь. У коментарі на Facebook він заявив, що Кондратюк "банально та некрасиво" йому мститься.

"Ваша мета - не справедливість і не захист авторських прав. Припускаю, вам просто не цікаво закрити цю ситуацію і в правовій площині, і в моральній. Бо тоді доведеться визнати, що я відповідаю за свої слова та вчинки, - написав мобілізований співак. - Ваша мета - далі мене знищувати та дискредитувати, "забуваючи" про причини, через які я свого часу пішов".

За словами Козловського, він на 90% був упевнений у тому, що реакція продюсера буде саме такою.

"Все це банальна некрасива помста тагординя. Але 10% на можливість порозуміння я все ж таки залишав. Що ж. Висновки зроблені", - підсумував він.

Читайте також: Ольга Сумська присоромила Кондратюка, який стягує борг із військової зарплати Козловського.

Фото: Facebook

Нагадаємо, що співпраця Ігоря Кондратюка та Віталія Козловського розпочалася у 2003 році, після перемоги останнього у проекті "Шанс". У 2012 році Козловський розірвав контракт і пішов від продюсера. Той заборонив йому виконувати старі хіти, авторськими права на які володіє.

На прохання шанувальників Віталій Козловський виконував старі пісні на концертах. Інциденти фіксувалися представниками Кондратюка, після чого співак отримав кілька позовів. Суд визнав факти порушень авторського права, і нині Козловський змушений сплачувати колишньому продюсеру мільйонний борг.

Раніше представниця Козловського прокоментувала його переведення з Нацгвардії. Співак залишається військовим.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil